Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Room Escape AmsterdamRoom Escape Amsterdam


Kom genieten van een spannende Room Escape bij Room Escape Amsterdam. Wij hebben 3 verschillende kamers ieder met een eigen thema. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel gehoord over Room Escape spellen maar heb jij er al eens eentje gespeeld?

Hi Martijn,nnEven laten weten dat wij gister een heerlijk feestje bij jullie hebben kunnen vieren, super geregeld voor ons en voor de kids. Leuk nieuw terrein zeg!!
Door Lisette,
Goedemiddag Room Escape Amsterdam team,nnDe kids hebben echt genoten van het feestje en de begeleiders deden het super.nnNogmaals bedankt en we komen snel weer.
Door Cheryll Lynn,
Hallo,nnBedankt voor de goede zorgen afgelopen zaterdag. De kinderen hebben het super naar hun zin gehad. Zeker ook het lasergamen was een succes.
Door Maarten,

Onze Room Escape kamers


Onze Room Escape kamers heten “B1 en B2”, “Opa oorlog” en “Die straatbende”. Onze kids Escape Rooms kunnen al gespeelt worden vanaf 9 jaar en vanaf een jaar of 12/ 13 kunnen de kinderen ook al de volwassen kamers spelen. Bij een Room Escape avontuur worden de kinderen in groepjes van 2 – 7 kinderen per kamer opgesloten. Ben je dus met een groep van meer dan 7 kinderen kun je 2 of zelf 3 kamers tegelijk boeken. Het doel van het spel is om zo snel mogelijk uit een Room Escape kamer te ontsnappen. Dit doen de kinderen door het oplossen van raadsels, het vinden van clues en een goede samenwerking. Wij hebben een eigen horeca gelegenheid waar jullie heerlijk kunnen zitten voor een kopje koffie of thee. Limonade en een zakje chips is bij te boeken. Het enige dat wij niet hebben is taart. Dit mogen jullie dus zelf meenemen en bij ons op eten. Altijd leuk om van te voren de kadootjes uit te pakken met een stukje taart. Combineer het Room Escape kinderfeestje met een van onze vele andere activiteiten zoals lasergamen, boogschieten, bubbel voetbal, archery tag of onze VR Experience. Heb je vragen of wil je een kinderfeestje boeken neem dan gerust contact met ons op 020-4635850 of via het formulier.


Contact gegevens


Room Escape Amsterdam
Tom Schreursweg 8
1067MC Amsterdam

Contact opnemen