Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Trampolinepark Rebound World

Jump en je merkt het direct: dit word super! Vooruitm, achteruit koprollen en salto's. Hoe hoogBRING IT ON! Springen bij Rebound World Zwolle


Sportief kinderfeestje met eigen partyroom? Dat kan bij Rebound World! Spring samen met vriendjes en vriendinnetjes. Maak je feest af met verse friet en verschillende snacks, onbeperkt limonade en een verfrissend ijsje. Voor de jarige is er uiteraard een cadeautje! Leuk? Reserveer jouw kinderfeestje!

Mooi opgezet trampolinepark. Veel verschillende trampolines en voldoende toezicht. Personeel is vriendelijk en er is een goede gelegenheid om even wat te eten of drinken, wanneer je niet wilt springen.
Door Anoniem,
Super !!!! Kids hebben zich goed uitgeleefd.... zelf heerlijk mn boek uit kunnen lezen, wat wil een mens nog meer 😉
Door Anoniem,
Geweldig trampoline park, ik ben 2 uurtjes in de ochtend gegaan en het was helemaal niet druk. Met het personeel kan je ook gewoon een praatje maken en kunnen je (bijna) alles leren. Ik ben meerdere malen geweest en ik kan nu al veel meer dan alleen een front flip. Zeker een aanrader voor een uitje of feestje!
Door Anoniem,

Bij Rebound World zijn we niet alleen gek van trampolinespringen en lekker eten, we houden ook van feestjes!


Oefen je saltoskills. Verleg je grenzen. Jump van trampoline naar trampoline. En daag je tegenstanders uit voor een potje dodgeball. Say Hi tegen het grootste indoor trampolinepark van Oost-Nederland! Sportief kinderfeestje met eigen partyroom? Dat kan bij Rebound World! Spring samen met vriendjes en vriendinnetjes. Maak je feest af met verse friet en verschillende snacks, onbeperkt limonade en een verfrissend ijsje. Voor de jarige is er uiteraard een cadeautje! SAFETY FIRST. Daarom hebbn we voor iedereen verplichte Reboundsokken met extra grip. De warmingup veiligheidsvideo en instructies van de trainers in de zaal showen je de regels op de trampolines en hoe je veilig omgaat met mede-jumpers. Bounce safe and have fun! Heb je nog vragen of wil je meer informatie bel of mail gerust. Leuk? Reserveer nu!


Contact gegevens


Rebound World
Ossenkamp 3
8024 AG Zwolle

Contact opnemen