Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Kinderfeestje Radio Maken

Vier je verjaardag op de radio en luister later naar je eigen radiofeest!Een blijvende herinnering


Praat als een échte radio-dj en klets met vriendjes en vriendinnetjes over van alles en nog wat. Draai je favoriete muziek, pak cadeautjes uit en vier feest! Met jouw verjaardag op de radio heb je een perssonlijk cadeau én een blijvende herinnering.
 
Radiorakkers bereidt samen met jou de radioshow voor en leert je in 2 uur hoe je een radioshow maakt. Radio maken is leuk, leerzaam en daagt je creatieve kant uit.
 
 

Mijn dochter Dewi heeft vandaag haar kinderfeestje gegeven, verzorgd door Radiorakkers. Het was top! Ze hebben super genoten! Heel anders dan anders en superspeciaal! Het was een topfeestje! Een heel gelukkige dochter en vriendinnetjes dus! Bedankt nog Tjeerd!
Door Tamara Sijogo-sep,


3, 2, 1, Showtime!


Thuis op jouw verjaardag gaan we direct aan de slag. Met vriendjes en vriendinnetjes verdeel je taken. Iemand schrijft nieuws, een ander bedenkt moppen, voorlezen uit je favoriete boek. Het gaat om jouw stem! Uiteraard kies je ook je favoriete hits uit en draai jij jouw muziek op de radio. Kortom, in elk thema bereiden we samen

Na een uur pauzeren we even met wat lekkers en daarna…

On air!

Als de uitzending start volgen we in een draaiboek alles wat je met je vrienden en vriendinnen hebt bedacht. Tijdens en tussen de liedjes door vier je jouw verjaardag op de radio. Na de show gaan wij naar huis en krijg je een dag later de uitzending op mp3 en luister je zo vaak je wil naar je eigen kinderfeestje. Zo heb je pas écht een onvergetelijke verjaardag!Contact gegevens


Radiorakkers
Wagenmaker 6
5683MX Best

Contact opnemen