Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Prinsessenfeestje

Laat je betoveren!Voor 1 dag een prinses!


Waan je in de wereld van prinsessen en laat je betoveren tijdens het prinsessen kinderfeestje. De kinderen krijgen een prinsessenrokje aan en een mooi glimmend kroontje. Ze worden geschminkt als prinses en kunnen een spiegeltje knutselen met glitters. Een mooie ervaring hoe het is om een klein prinsesje te zijn op recreatieboerderij Johan en Caroline!

Super genoten van t kinderfeestje vandaag, Dank je wel. Amy en haar vriendinnen vonden het geweldig!
Door Anoniem,
Super leuk voor kinderfeestjes!! We hebben de kids niet gehoord!!n
Door Anoniem,
nEen paradijselijke kinderboerderij nabij Terheijden. Voor kinderen zijn er fietsen, trapauto's, skateboards, schommels, zandzwembaden, trampolines en meer. Een grote speeltuin waar kinderen zich kunnen vermaken. Voor de volwassenen is er een café met zeer mooie drankjes en eten direct naast de speeltuin.
Door Anoniem,
Wat hebben we genoten van een geweldig kinderfeestje bij jullie. Super geregeld allemaal en zo mooi om te zien hoe jullie met zoveel plezier bezig zijn. Kei hard wordt er gewerkt!! Onze complimenten. Voor herhaling vatbaar.
Door Anoniem,


Inbegrepen bij het prinsessen kinderfeestje


Bij het prinsessen kinderfeestje is eten en drinken inbegrepen waaronder onbeperkt ranja, cake met versiersels en slagroom, vers fruit op een etagère, keuze uit frites met snack, broodje knakworst, poffertjes of pannenkoeken. En niet te vergeten: uitdeelzakjes voor alle kinderen en een verrassing voor de jarige. En natuurlijk slaan we onze diertjes niet over. De kinderen mogen de dieren zelf voeren op onze boerderij met de boer of boerin. Altijd een groot succes!


Contact gegevens


Prinsessenfeestje Johan&Caroline
Wagenstraat 47
4845 CX Wagenberg

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Prinsessenfeestje Johan&Caroline