Wij maken gebruik van cookies

Wil jij ook een profiel op kinderfeestjes.nl?

Ben jij een aanbieder van kinderfeestjes en op zoek naar meer aanvragen?

Dan weet je ook hoe moeilijk het kan zijn om aan aanvragen te komen. Want ook al heb je een geweldig concept, je moet wel zorgen dat je in contact komt met de juiste doelgroep van ouders en verzorgers. Dit valt echter niet mee. Het tegenstrijdige is dat er overigens wel een enorme vraag is naar kinderfeestjes. Best logisch, in Nederland wonen maar liefst 7,5 miljoen gezinnen. 33% van deze gezinnen heeft jonge kinderen. Al deze kinderen vieren één keer per jaar hun verjaardag. En zo’n verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder een leuk feestje. Het kinderfeestje is immers een jaarlijks terugkerend hoogtepunt voor het kind. Vaak ziet het kind er al maanden reikhalzend naar uit. Dit geldt overigens ook voor de feestjes van vriendjes en vriendinnetjes. De kinderen wachten in spanning af en proberen te raden wat er dit keer op het programma staat.

Ouders zijn op zoek naar

aanbieders van kinderfeestjes

Voor ouders en verzorgers is het dan de uitdaging om een feestje te vinden wat aan deze hooggespannen verwachtingen voldoet. Dat is zeker niet eenvoudig. Zo moet het feestje passen bij de leeftijd en de voorkeuren van het kind. Bovendien moet het iets zijn wat ook de vriendjes en vriendinnetjes van het kind leuk zullen vinden. 

Het budget van de ouders speelt hierbij ook een rol. Maar ook met een kleiner budget willen de ouders zoveel mogelijk waar voor hun geld hebben. En dat is ook mogelijk. Veel ouders realiseren zich niet hoeveel mogelijkheden er zijn. Met een low-budget feestje thuis kunnen de kinderen evengoed een onvergetelijke tijd hebben.

Desnoods kunnen ze een spannende act of ander entertainment boeken als leuk extraatje. Maar hoe vinden ze nu zo’n grappige clown, goochelaar of poppenkastspeler? Willen de ouders liever geen gedoe thuis? Dan is een feestje op locatie ideaal. Het is dan natuurlijk wel heel belangrijk voor hen om te weten in welke regio de betreffende aanbieder te vinden is.

Het is immers wel zo handig als het feestje een beetje dicht in de buurt is. Zo gaat er geen tijd verloren aan reizen en zijn de kinderen na afloop op tijd weer thuis. Je hoort het al: voor de ouders is het een flink gepuzzel om de juiste aanbieder van kinderfeestjes te vinden.

De voordelen van een advertentie via Kinderfeestjes.nl

Als aanbieder van kinderfeestjes kun jij flink profiteren van een advertentie op Kinderfeestjes.nl. Onze website genereert hoge bezoekersaantallen. Vrijwel al deze bezoekers zijn gericht op zoek naar feestjes voor kinderen in verschillende leeftijden. Ouders zoeken vaak op een bepaalde categorie zoals ‘kinderfeestje thuis vieren’, ‘kinderfeestje op locatie’ of ‘entertainment op jouw kinderfeestje’.

Ook selecteren zij vaak een specifieke regio zodat zij in één oogopslag kunnen zien welke feestjes er zijn. Zodoende komen zij in contact met jou als aanbieder. Door op deze website te adverteren krijgt de bezoeker een helder overzicht van de feestjes in Nederland.

Tegelijkertijd krijg jij als aanbieder door middel van jouw advertenties op deze website toegang tot een enorme doelgroep van potentiële klanten. Samenvattend kunnen we wel zeggen dat wij er met deze website voor zorgen dat vraag een aanbod beter op elkaar afgestemd worden.

Vergroot je vindbaarheid

Je kiest zelf hoe de bezoeker jou kan vinden. Zo kun je voor een bepaalde regio te kiezen en hiermee aangeven wat jouw werkgebied is. Dit kunnen één maar ook meerdere provincies zijn. Reken jij heel Nederland tot jouw werkgebied? Dan kun je dit uiteraard ook vermelden. Ook selecteer je één of meerdere categorieën die het beste passen bij jouw werkconcept.

Kunnen aanbieders jou bijvoorbeeld inhuren als goochelaar? Dan is de categorie ‘Entertainment’ een goede keus. Binnen de categorie ‘Entertainment’ kun je trouwens nog een aantal subcategorieën aanvinken. Je kunt hierbij denken aan andere veelgevraagde acts zoals bijvoorbeeld clowns.  Ben je gespecialiseerd in het geven van prinsessenfeesten bij de klant aan huis? Dan kun je de categorie ‘kinderfeestje thuis vieren’ aanklikken. 

Organiseer je feestjes op een eigen locatie? Dan kies je voor de categorie ‘kinderfeestje op locatie’. Als aanbieder van kinderfeestjes ben je van harte welkom om je aan te melden als adverteerder op onze website. Na het aanmelden krijg je de mogelijkheid om een eigen profiel aan te maken voor de duur van een jaar. Tijdens dit jaar betaal je vast tarief voor jouw advertentie.

Gemakkelijk entertainment vinden

Kinderfeestjes.nl biedt de oplossing voor het probleem van vraag en aanbod door alle feestjes in heel Nederland bij elkaar op één website verzamelen. De bezoekers van de website kunnen kiezen op categorie of op regio en op die manier de ideale ‘match’ vinden.

Voor ouders is deze site heel aantrekkelijk omdat ze nu niet meer tal van andere websites af hoeven te zoeken op zoek naar entertainment of een kinderfeestje op locatie. En ook als ze het kinderfeestje thuis vieren zijn er via deze website eindeloos veel mogelijkheden te vinden. 

Welke aanbieders mogen adverteren?

Kinderfeestjes.nl streeft er naar om een zo compleet mogelijk aanbod feestjes voor kinderen op deze website te verzamelen. Heb je een clowns-act? Kun je goed goochelen of verzorg jij de leukste boerderij -of circusfeesten? Via deze website bereik jij de meeste klanten. We beperken ons overigens niet tot de bekende vormen van entertainment.

Ook met een zeer origineel en vernieuwend concept is een advertentie op Kinderfeestjes.nl de juiste keuze. Kinderfeestjes.nl is voor ouders namelijk de aangewezen plek oom een origineel feestje te vinden. Ook kun je gerust een bepaalde leeftijdscategorie aangeven. Geef jij bijvoorbeeld alleen feestjes voor kinderen tot en met vijf jaar? Geen probleem.

Is het een feestje voor alleen jongens of meisjes? Ook dan kun je als aanbieder via deze website adverteren. Vermeld doelgroep gewoon duidelijk in je advertentie. Zo weten de ouders welke doelgroep past bij het feestje dat jij aanbiedt. Voor jou is dit ook prettig omdat jouw concept natuurlijk het beste uit de verf komt wanneer je de juiste doelgroep voor je hebt.

Direct een profiel aanmaken

Wil jij ook een profiel op kinderfeestjes.nl? Meld je dan vandaag nog aan.