Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Disco met DJ & Pizza bakken @ PÛHA (All-in!)

Jouw kinderfeestje bij PÛHA vieren is vet! Discodansen en zelf pizza maken, wat wil je nog meeAll-in, stoer, origineel en makkelijk.


Start je feestje bij PÛHA met een lekkere wafel, tap je limo en pak gelijk je cadeautjes uit! Daarna ga je lekker dansen, vraag je plaatjes aan bj de DJ, en bak je je eigen pizza. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Lees snel verder!

Disco met DJ & Pizza bakken @ PÛHA (All-in!)


Jouw kinderfeestje bij PÛHA vieren is vet! Discodansen en zelf pizza maken, wat wil je nog meer?! Start je feestje bij PÛHA met een lekkere cake en pak gelijk je cadeautjes uit! Daarna ga je lekker dansen op de discovloer en bak je je eigen pizza. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Lees snel verder! Disco: dansen en muziek! Kinderen kunnen dansen, rennen en springen! De rook uit de rookmachine, de lasers en de lichteffecten zorgen voor hét disco-gevoel. Ballonnen en bellenblaas maken het feest compleet. Van Kinderen voor Kinderen tot stoere beats van Martin Garix en Boef, alles is mogelijk. De DJ past de muziek aan op de leeftijd van de kinderen. Nummertjes aanvragen bij de DJ dat mag natuurlijk ook! Pizza Tussen het dansen door ga je samen met een vriendje of vriendinnetje in de keuken leren een pizza te maken (onder begeleiding). Je rolt zelf de pizza, belegt 'm met wat jij lekker vindt en met een pizzaschep leggen jullie de pizza klaar om in de oven te gaan. Op het afgesproken tijdstip wordt er met elkaar gegeten aan de bar of aan tafels. Kinderen die de pizza niet op kunnen die krijgen deze mee naar huis. Het PÛHA kinderfeestje duurt 2,5 tot 3 uur. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen krijgen daarvoor een onvergetelijk feest, een wafel met slagroom om te versieren, onbeperkt limonade (die zij zelf kunnen tappen) en een verse pizza en een ijsje. All-in, stoer, origineel en makkelijk. Workshops PÛHA biedt daarnaast nog extra af te nemen workshops aan zoals je eigen muziek mixen tijdens een DJ-workshop, (snoep)Cocktails maken of Sportief Paaldansen onder begeleiding van een professional.


Contact gegevens


PÛHA
Wilhelminastraat 29
2411ZP Bodegraven

Contact opnemen