Wij maken gebruik van cookies

Heb je te weinig kinderfeestje aanvragen?

Initiatiefnemer Alex Buijk over het ontstaan en de visie van Kinderfeestjes.nl

Als B2B goochelaar ken ik de momenten dat het lastig is om klanten te scoren voor je bedrijf. Ondanks dat ik weet dat acquisitie een van de belangrijkste aspecten is, vind ik dit, zoals mening ander, niet leuk om te doen. Om die reden ben ik een aantal jaar geleden aan de slag gegaan om wel aan aanvragen te komen, zonder dat ik daar daadwerkelijk acquisitie voor hoefde te plegen. Zo ben ik aan de slag gegaan met internet marketing. Nu, zo'n 3 jaar verder heb heb ik maandelijks tientallen aanvragen voor mijn eigen business en help ik ondernemers om meer aanvragen te scoren via het internet. Nu ik de klappen van de zweep ken m.b.t internet marketing ben ik gaan nadenken hoe ik mijn collega entertainers ook hiermee verder kon helpen. Vandaar het ontstaan van dit platform.

Kinderfeestjes.nl is het marketingplatform voor aanbieders van kinderfeestjes waarbij je letterlijk niks hoeft te doen, wij halen de aanvragen voor jou binnen.

In Nederland wonen maar liefst 7,5 miljoen gezinnen. 33% van deze gezinnen heeft jonge kinderen. Al deze kinderen vieren één keer per jaar hun verjaardag. En zo’n verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder een leuk feestje. Met deze gedachte in het achterhoofd is dit platform opgericht. Door middel van SEO strategieën wordt deze doelgroep naar de website getrokken zodat vraag en aanbod bij elkaar wordt gebracht. Ouders van bijna jarige kinderen worden zo in contact gebracht met adverteerders uit hun regio zodat ze op ideeën worden gebracht wat ze met het kinderfeestje van hun kind gaan doen. Dit gaat via een volledig automatische methode waardoor je als adverteerder letterlijk niks hoeft te doen, maar wel aanvragen in je mailbox gaat ontvangen van de ouders. En dat ziet er als volgt uit...

Dit is wat je krijgt wanneer je meedoet met Kinderfeestjes.nl

Exclusiviteit

Wij vinden het belangrijk dat een adverteerder bij ons zichtbaar is, en zichtbaar blijft. Om geen speld in een hooiberg te worden is er maar slechts ruimte voor 30 adverteerders per provincie categorie.

Wij regelen jouw aanvragen

Wij bouwen jouw eigen SEO geoptimaliseerde landingspagina waardoor je vindbaar wordt voor jouw doelgroep, daarnaast wordt jouw pagina zo opgemaakt zodat je zeer  gerichte aanvragen voor kinderfeestjes gaat scoren.

Geen afdracht over je boekingen

Als adverteerder hoef jij je als geen zorgen te maken voor extra kosten. We werken met een standaard bedrag, boekingen via ons platform zijn geheel jouw eigen winst.

En dat heeft tot dusver geresulteerd in de volgende resultaten

2,4

Gemiddeld aantal aanvragen per dag

250+

Aantal kinderfeestjes geboekt

>75

Aantal adverteerders

Een aantal klanten aan het woord

Naast mijn huidige marketing ben ik altijd opzoek naar platformen waardoor ik meer kinderfeestje aanvragen krijg. Kinderfeestjes.nl helpt mij daarbij.

Evert van Asselt

In mijn eerste maand had ik direct al 1 boeking waardoor ik al gelijk uit de kosten ben. Ik kijk uit naar de overige 11 maanden!


Gravitifun

Zonder dat ik maar iets heb hoeven doen krijg ik aanvragen binnen om een kinderfeestje te organiseren, dankjewel Alex!


Wilco van Oosten 

Deelnemen

€250,- per jaar

€150,- per jaar

nu met 20% extra korting tijdens deze zomer actie

  • Eigen SEO geoptimaliseerde pagina + connectie Social Media kanalen
  • Geen afdracht over boekingen, wel zo transparant
  • Ontzorging op het gebied van marketing
  • geen €150,00 maar €120,00
  • Ook meer kinderfeestjes organiseren in 2018?

    Neem vandaag nog contact met ons op