Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Sportief kinderfeestje met Archery tag

Team tegen team, capture the flag en free for all!Jouw sportieve kinderfeestje


Wil je iets sportiefs doen met jouw kinderfeestje? Coronaproof met enkele voorwaarden levend stratego en archery tag spelen. Dan is het outdoor kinderfeestje geschikt voor jou.

Levend stratego is gebaseerd op het bordspel stratego. Het doel van het spel is om als eerste de vlag van de tegenstander te veroveren. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan want onderweg naar de vlag moet je het opnemen tegen sergeanten, verkenners, maarschalken en bommen.

Dit is een soort trefbal maar dan net even wat extremer. In plaats van elkaar af te gooien met een bal, spelen we namelijk met pijl en boog. Na een kleine oefening en instructie van onze begeleider spelen we archery tag in verschillende vormen. Team tegen team, capture the flag en free for all.


Hoe ziet jouw Outdoor kinderfeestje er uit?


Lijkt jou dit een tof feestje? Kies dan voor dit pakket:

Pakket Outdoor (€290,00)
Het Expeditie Sportivun kinderfeestje duurt 1,5 uur met levend stratego, een compleet door ons verzorgde pauze en verschillende archery tag spellen. Tussen al het spelplezier zorgen wij voor een korte pauze. De kinderen krijgen een lekker zakje chips en een bidon met limonade die ze zelf mogen houden. 


Contact gegevens


Expeditie Sportivun
Een gymzaal in de volgende plaatsen: Amersfoort, Baarn, Utrecht, Naarden.
Jouw kinderfeestje meteen boeken? Doe dit via https://www.sportivun.nl/kinderfeestjes/ Meer informatie? Bel dan met 035 – 30 30 035 of vul het contactformulier in!

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Linked-In pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Expeditie Sportivun