Wij maken gebruik van cookies

Wacht nog heel even voordat je weggaat

Wil jij 10 super tips lezen voordat je deze website verlaat? Download dan hieronder 10 gouden tips voor een geslaagd kinderfeestje

Page content

article content

Organiseer eens een sportief kinderfeestje!

Ben je een echte sportfanaat en vind je het leuk om een sportief kinderfeest te organiseren voor je dochter of zoon? Is jouw kind lekker beweeglijk en houden diens vriendjes en vriendinnetjes ook wel van sport en spel? Dan is een paar uurtjes met elkaar sporten een geweldig idee. Of je nu zelf een leuke sportmiddag organiseert of een organisatie inhuurt die een leuk sportief kinderfeest voor je regelt, de kinderen zullen zich vast en zeker vermaken. Welke leeftijd jouw kind en de kinderen op het feestje hebben maakt niet zo veel uit. Voor elke leeftijd zijn leuke sportieve activiteiten te bedenken waar alle kinderen op het feestje veel plezier aan zullen beleven. Een sportief kinderfeestje is uniek en lekker gezond. De kinderen kunnen hun energie lekker kwijt en jij bent verantwoord bezig!

Gouden tips voor een geslaagd kinderfeestje

Sporten in je eigen omgeving

Natuurlijk zijn er duizend-en-één dingen te verzinnen die je kunt doen tijdens een sportfeestje. Ook in je huis of in de directe omgeving zijn er mogelijkheden genoeg. Laat de kinderen dansen, gewichtheffen, touwtje springen, trampoline springen (als die in de tuin staat), armpje drukken, hoog springen of verspringen of leer hen de handstand of radslag. Heb je een grasveldje in (de buurt van) je tuin, regel dan wat leuke attributen zoals een springkussen of twee voetbaldoelen voor een lekker partijtje voetbal. Verzin leuke prijzen die te winnen zijn of koop medailles die je uit kunt reiken aan het eind van de middag. De kinderen zullen een geweldige tijd hebben en trots en energiek naar huis terugkeren!

sportfeestje organiseren

Sporten in de buitenlucht

Natuurlijk kun je in je eigen tuin sporten, maar ook daarbuiten zijn diverse leuke feestjes te organiseren voor kinderen van alle leeftijden. Ga naar het bos, het strand of een park bij jou in de buurt. Organiseer een middagje skaten of skeeleren, ga eens stuntsteppen met stoere jongens en meiden of duik lekker het zwembad in. Regel een middagje beach volleybal in de zomer, ga schaatsen in de winter of laat de kinderen lekker fietsen naar een prachtige locatie waar jullie samen genieten van een gezonde picknick. Het is ook leuk een estafette in het park te organiseren of een hardloopwedstrijd te houden met een voetbalpartijtje als leuke afsluiter. Kinderen die het heerlijk vinden om te bewegen – en welk kind wil dat nu niet – kunnen op dit leuke kinderfeestje hun geluk niet op!

Sportfeestje

Georganiseerde sportieve feestjes

Natuurlijk zijn er ook tal van organisaties die de leukste sportieve feestjes organiseren. Waar je ook woont in Nederland, er is altijd een bedrijf in de buurt dat sportieve kinderfeestjes organiseert in een sporthal of lekker buiten. Organiseer een fietscross middag bij een plaatselijke crossclub, een kinderfeestje vol leuke balspellen, ga lekker badmintonnen of tennissen via een vereniging of regel een spannende klimroute in het bos. Je kunt ook gaan paardrijden met een stel kinderen, levend stratego spelen, gaan surfen in de zee of op een meer in de buurt of misschien doe jij een ander geweldig idee op bij een leuke organisatie bij jou in de buurt. Dit wordt een kinderfeest dat de kinderen nog lang bij zal blijven!

Gouden tips voor een geslaagd kinderfeestje

Comment Section

0 reacties op “Organiseer eens een sportief kinderfeestje!

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.