Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Unieke Virtual Reality en Augmented Reality Experience

Unieke Virtual Reality en Augmented Reality ervaringUnieke Virtual Reality en Augmented Reality ervaring


Vier jouw verjaardag op een unieke manier met het Mission Metaverse Kinderfeestje. Zet de bril op en ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes de strijd aan.


Unieke Virtual Reality en Augmented Reality ervaring


Dit is het meest unieke VR/AR kinderfeestje. Bij VR stap je in een complete virtuele wereld, terwijl je bij AR de echte wereld blijft zien met een virtuele laag daaraan toegevoegd. Met een kinderfeestje beleef je samen met je vrienden (vanaf 8 jaar) het beste van beide! Actief bewegen, samenwerken en veel lol maken. Over dit kinderfeestje wordt nog lang nagepraat.
 
In het programma zal iedereen 2 onderdelen doen. Bij de VR-Experience werk je samen met je vrienden en vriendinnen om een horde kwaadaardige cartoons te verslaan in een verlaten stad. Ben je een echte durfal? Dan kies je voor de enge zombie variant. In deze game kom je steeds een stapje verder, maar wordt de uitdaging steeds groter.
 
Bij de AR-Battle ga je de strijd aan met elkaar tijdens een sportief potje trefbal op een vernieuwde manier. Probeer je vrienden te raken door virtuele energieballen af te vuren. Een onvergetelijke ervaring waar sport, technologie en samenwerking samenkomen.
 
Naast deze gave activiteiten kun je ook een feestpakket afnemen. Na afloop een heerlijk frietje, snack en ranja. 


Contact gegevens


Mission Metaverse
strandweg 1
4011 LZ Zoelen

Contact opnemen