Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Vier je kinderfeestje samen met jouw favoriete TV-held!

Kom spelen, bouwen, dansen & rollerskaten bij Mattel Play! SevenumSamen met Brandweerman Sam™, Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™ of Thomas de Stoomlocomotief™ je verjaardag vieren?


Mattel Play! Sevenum bestaat uit gethematiseerde speelmogelijkheden waar kinderen zich wanen in de werelden van hun favoriete TV-helden, zoals Thomas de Stoomlocomotief™, Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™ en Brandweerman Sam™. Ook kan er er volop gebouwd worden in de Mega zones en kan men zich uitleven op rolschaatsen in de Roller Disco.

Afgelopen week kinderfeestje bij jullie gehad. Eigen feestruimte is echt super. wel had er iets meer licht mogen zijn, maar dat is maar een kleine noot.nDe kinderen hebben heel veel plezier gehad en eten en drinken was prima.neen super leuke dag gehad. wat ons betreft een aanrader.
Door Ramona Ouwens,
Schitterend! Prachtige indoor speeltuin. Kids raken niet uitgespeeld door de vele prachtige en leuke mogelijkheden. Fantastisch concept!
Door Tine Pollaris,
Wat een leuk concept! Echt anders dan de reguliere binnenspeeltuinen. Kinderen wanen zich echt in de wereld van hun helden. Ook hebben wij brandweerman Sam en Angelina ballerina in het echt mogen ontmoeten. Het zitgedeelte voor de ouders is aan de kleine kant. Entreeprijs is aan de hoge kant. Maar wij vonden het geld waard. Eten is kwalitatief goed. Prijs is gemiddeld.
Door Danny Voorthuis,
Voor het eerst geweest, ontvangen door een hele lieve en enthousiaste medewerkster bij de kassa. Positief verrast toen we eenmaal binnen waren. We wisten niet zo goed wat we konden verwachten. Aparte gedeeltes van bob de bouwer, brandweerman Sam en Thomas locomotief met daarbij weer leuke activiteiten. Bouwen bij Bob de bouwer, klimmen en blussen bij brandweerman Sam en in een treintje rijden bij Thomas en nog veel meer. Me zoontje heeft genoten, wij ook! Zeker een aanrader en we komen zeker terug!n
Door H.A.,
Het was een leuk dagje uit! Onze kinderen hebben zich goed vermaakt. Het ziet er netjes uit. Lekker vers eten! Er waren veel shows over de dag van ieder zijn favorite icoon 😉 wij raden het iedereen een keer aan om er heen te gaan! Weer eens wat anders dan alleen een binnen speeltuin we komen zeker nog eens terug! Het was echt verrassend wat je in iedere speelruimte weer te zien zou krijgen, echt Leuk! 😃heel mooi opgezet.
Door Femke Neggers,


Kinderfeestje in de partyroom van jouw favoriete TV-held!


Ben je bijna jarig? Jouw kinderfeestje is dé dag van het jaar waar je met verlangen naar uitkijkt. Je weet natuurlijk ook allang wie er allemaal op jouw feestje mogen komen. De speciale prijs voor een kinderfeestje is € 15,75 per persoon. Bij een Mattel Play! feestje zit een welkomstdrankje, zakje chips, ranja, frietjes met saus & een snack inbegrepen. Ook krijg je uitnodigingskaarten van je favoriete Mattel karakter om naar je vrienden te sturen. Een feestje om nooit meer te vergeten! Hoeveel nachtjes slapen nog? Tegen een meerprijs van € 2,00 per persoon is bovenstaand feestpakket uit te breiden met het samen versieren van een verjaardagscake. Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten en wordt er minder snel antwoord gegeven.

Contact gegevens


Mattel Play! Sevenum
Middenpeelweg 7
5975 MZ Sevenum

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Mattel Play! Sevenum