Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Marjon Net - Foto's en feestjes

Supergave feestjes voor thuis!Supergave fotoshoot feestjes of een complete themakist.


Marjon zorgt voor de leukste fotoshootfeestjes voor bij jou thuis!
Ze neemt gewoon een echte fotostudio mee, samen met een kist vol verkleedkleren en accessoires. Na afloop krijgt iedereen alvast een foto mee naar huis en na een paar dagen krijg je de andere foto's op een online galerij waar ze gedownload kunnen worden.
In hoge resolutie en zonder watermerk. 
 
Of huur een themakist. De knutsel- en koekenbakkersbox zit vol activiteiten. Knutselen, kliederen en bakken. Voor de echte zoetekouwen. 
Of wat dacht je van het supergave piraten- of eenhoornfeest?

We vonden het leuk wat je deed met de kinderen. Ze zagen eruit als echte modellen en hebben een gezellige middag gehad. Het eigen fotolijstje knutselen was natuurlijk ook een succes. Bedankt! - Fotoshoot feestje met knutselen
Door Nga, moeder van Naomi,
Dit was mijn aller, aller, aller, aller, allerleukste feestje van altijd! - Knutsel- en koekenbakkersbox
Door Cataleya,
Onlangs een fotoshoot gehad met Marjon. Alles was netjes en goed voorbereid en we voelden ons gelijk op ons gemak. Ook heerlijk gelachen als de pose die Marjon in gedachten had even niet lukte. Het eindresultaat was helemaal top! We hebben echt supermooie foto's en zoals wij het ook wilden. Marjon is heel flexibel en denkt goed mee in de mogelijkheden. Ik raad haar inmiddels aan iedereen aan die de foto's mooi vindt. - Gezins fotoshoot
Door Bianca,

Super gave fotoshoot (feestjes) of een complete themakist.


Marjon zorgt voor de leukste fotoshootfeestjes voor bij jou thuis! Ze neemt gewoon een echte fotostudio mee, samen met een kist vol verkleedkleren en accessoires. Na afloop krijgt iedereen alvast een foto mee naar huis en na een paar dagen krijg je de andere foto's op een online galerij waar ze gedownload kunnen worden.
In hoge resolutie en zonder watermerk. 
 
De fotoshoot feestjes zijn ook uit te breiden met een knutselactiviteit.
Versier je eigen fotolijstje, waar je foto van het feestje in kan, of iets anders moois zoals een spaarpot of juwelenkistje. Voor de knutsels maken we gebruik van foamclay, een klei die droogt op kamertemperatuur. Je maakt er de mooiste creaties mee en er zijn heel veel leuke kleuren met neon en glitters. Natuurlijk versier je jouw fotolijstje of andere knutsel daarna met mooie steentjes en veertjes.
Een fotoshoot feestje is al mogelijk vanaf €115 voor 8 kinderen en met een fotolijstje vanaf €145.
 
Nieuw! - Glitter tattoo's of suikerspinnen bij jouw fotoshoot feestje.
 
Of huur een themakist, al vanaf €64, zoals de knutsel- en koekenbakkersbox.
In deze box zitten verschillende activiteiten voor 3 uur feest. Zoals het versieren van je eigen koksmuts en bord, het maken van chocoladerotsjes en het bakken van je eigen mini pannenkoeken met de speciale pannenkoekenmaker/gourmet voor op tafel. 
 
Of kies voor het piratenfeest of het eenhoornfeest. Complete themakisten met spellen, decoratie, verkleedkleren en meer... Goed voor minimaal 2.5 uur feest, en uit te breiden met een gave knutselactiviteit. 
Het piratenfeest en het eenhoornfeest zijn ook te huren met begeleiding. 
 
 
 
Tevens kan je bij Marjon Net - Foto's en feestjes ook terecht voor een fotoshoot van jullie gezin of kinderen. Ook dan neem ik mijn studio mee naar jullie huis. 
Ik heb altijd meerdere vrolijke en mooie achtergronden beschikbaar. 


Contact gegevens


Fotoshootfeestjes & themakisten

4931AN Geertruidenberg

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Fotoshootfeestjes & themakisten