Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Marjon Net - Foto's en feestjes

Supergave feestjes voor thuis!Supergave fotoshootfeestjes of een complete themakist.


Marjon zorgt voor de leukste fotoshootfeestjes voor bij jou thuis!
Ze neemt gewoon een echte fotostudio mee, samen met een kist vol verkleedkleren en accessoires. Na afloop krijgt iedereen alvast een foto mee naar huis en na een paar dagen krijg je de andere foto's op een online galerij waar ze gedownload kunnen worden.
In hoge resolutie en zonder watermerk. 
 
Of huur een themakist, zoals het piraten-, eenhoorn-, of wilde westenfeest.
Boordevol activiteiten, verkleedkleren en meer. 
 
 
Marjon Net - Foto's en feestjes: Nu ook leuke en persoonlijke traktaties te koop. 

We vonden het leuk wat je deed met de kinderen. Ze zagen eruit als echte modellen en hebben een gezellige middag gehad. Het eigen fotolijstje knutselen was natuurlijk ook een succes. Bedankt! - Fotoshoot feestje met knutselen
Door Nga, moeder van Naomi,
Dit was mijn aller, aller, aller, aller, allerleukste feestje van altijd! - Knutsel- en koekenbakkersbox
Door Cataleya,
Onlangs een fotoshoot gehad met Marjon. Alles was netjes en goed voorbereid en we voelden ons gelijk op ons gemak. Ook heerlijk gelachen als de pose die Marjon in gedachten had even niet lukte. Het eindresultaat was helemaal top! We hebben echt supermooie foto's en zoals wij het ook wilden. Marjon is heel flexibel en denkt goed mee in de mogelijkheden. Ik raad haar inmiddels aan iedereen aan die de foto's mooi vindt. - Gezins fotoshoot
Door Bianca,
Mijn dochter heeft een heel leuk en gezellig feestje gehad, met de foto’s als mooie herinnering. De fotoshoot van Marjon is een prima en goed alternatief voor als er buiten de deur weinig mogelijkheden zijn. - Fotoshootfeestje met knutselen
Door Andrea,
Wij hebben in april van dit jaar een eenhoorn feestje laten verzorgen door Marjon. Het was georganiseerd voor een flinke groep meiden en het is een groot feest geweest. Dit is echt een aanrader, Marjon werkt professioneel aan de hand van een uitgebreid draaiboek. Ze neemt een complete kist mee met alle hulpmiddelen en kleding om er een groot feest van te maken. Ook kan zij aanwezig zijn bij het kinderfeestje, om alles te begeleiden. Onze dochter en de kinderen die aanwezig waren, hebben enorm genoten. - Eenhoornfeest met begeleiding
Door Herma Ober,

Supergave fotoshoot(feestjes) of een complete themakist.


Supergave kinderfeestjes voor thuis!

 

Fotoshootfeestjes

Marjon zorgt voor de leukste fotoshootfeestjes voor bij jou thuis! Ze neemt gewoon een echte fotostudio mee, met flitsers en verschillende leuke en mooie achtergronden. Samen met een kist vol verkleedkleren, accessoires en make-up. Er is voor ieder wat wils, dus ook voor de jongens en stoere meiden!

 

Na afloop van het feestje krijgt iedereen gelijk een foto mee naar huis en na een paar dagen krijg je de andere foto's op een online galerij waar ze gedownload kunnen worden.
In hoge resolutie en zonder watermerk.

De fotoshootfeestjes zijn ook uit te breiden met het versieren van je eigen fotolijstje.
Voor de fotolijstjes maken we gebruik van foamclay, een klei die droogt op kamertemperatuur. Je maakt er de mooiste creaties mee en er zijn heel veel leuke kleuren met neon en glitters. Natuurlijk versier je jouw fotolijstje daarna met mooie steentjes en veertjes.

 

Een fotoshootfeestje is al mogelijk vanaf €135 voor 8 kinderen.
De feestjes zijn tevens uit te breiden met glittertattoo's, gaaf!

 

Of huur een themakist, al vanaf €64.
Complete themakisten met spellen, decoratie, verkleedkleren en meer... Goed voor minimaal 2.5 uur feest, en uit te breiden met een gave knutselactiviteit.
Het piratenfeest, eenhoornfeest en Wilde Westenfeest zijn ook te huren met begeleiding. Deze feestje zijn geschikt voor jongens en meisjes van 4 t/m 7 jaar.

De themakisten zijn ook te reserveren met begeleiding. Dan hoef je echt bijna niks meer zelf te doen ;-).

 

NIEUW: Traktaties en cadeaus
Een traktatiebeker met naam: Leuk als traktatie voor school of een kinderfeestje.    Of geef een (gevulde)beker cadeau voor bijvoorbeeld een zwemdiploma.

 

Neem gerust een kijkje op mijn website: www.fotosenfeestjes.nl

 

 Contact gegevens


Fotoshootfeestjes & themakisten

4931AN Geertruidenberg

Contact opnemen