Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Lasergamen AmsterdamLasergamen Amsterdam


Een van de leukste kinderfeestjes is wel outdoor Lasergamen in Amsterdam. Dit is nu ook mogelijk in Amsterdam West bij lasertagamsterdam.nl. Na een korte briefing krijgen alle kinderen een eigen tactical vest, lasergun en draadloze hoofdband.

Super bedankt voor de leuke verjaardag van Marloes. De kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad.
Door Anne,
Hallo Pim,nnDe kinderen hebben de tijd van hun leven gehad. Wat een relaxte locatie en mensen hebben jullie. Echt heel erg bedankt.
Door Annemieke,
Beste Pim,nBedankt voor de goede zorgen van het weekend, echt top gedaan. We hebben nog nooit zo'n relaxte verjaardag gehad, ha ha. De jongens hebben nog een uur gevoetbald na het lasergamen en wij hebben nog lekker een biertje gedronken.
Door Peter,

Verschillende mogelijkheden


Al onze laserguns met hoofdbanden zijn wireless. Het lasergame kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en voor minimaal 4 kinderen. De kinderen spelen 30 minuten of 60 minuten. De prijs is €11,50/ €19,03 per persoon/ kind. Tijdens het Lasergame kinderfeestje is er voor de ouders koffie, thee, fris of een biertje te verkrijgen. Jullie mogen bij ons zelf taart meenemen, de andere hapjes en drankjes kunnen jullie bij ons boeken. Combinaties: Combineer lasergamen met een van onze vele andere activiteiten zoals bubbel voetbal, archery tag, boogschieten, ZTag of Room Escape. Als jullie 2 activiteiten boeken krijgen jullie onbeperkt limonade voor de kinderen gratis. Heb je behoefte aan meer informatie of wil je het lasergame kinderfeestje boeken neem dan gerust contact met ons op 020-4635850 of via het formulier op deze pagina.


Contact gegevens


Lasergamen Amsterdam
Tom Schreursweg 8
1067MC Amsterdam

Contact opnemen