Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Kraak de kluis - een sportief kinderfeestje

Welke beloning ligt er in de kluis?Jouw Kraak de Kluis kinderfeestje


Misschien wil je voetballen én tennissen, is Water & Vuur je lievelingsspel of dromen jij en je vriendjes al tijden van dat ene spel dat je ooit tijdens de gymles hebt gedaan, maar daarna nooit meer. Tijdens het Kraak de Kluis-kinderfeestje bepaal jij als jarige job welke sporten en spellen er gespeeld worden! En daar voegt Sportivun vervolgens spannende challenges aan toe. Volbrengen jullie de challenges? Dan ontstaat er een cijfercode, waarmee de kluis gekraakt kan worden. Welke beloning ligt er op jullie te wachten?

Hoe ziet jouw Kraak de Kluis kinderfeestje er uit?


Is dit jouw favoriete feestje? Maak dan de keuze uit een van de onderstaande pakketten:

Pakket A

Een uur lang rennen vliegen, klauteren en springen op een buiten locatie bij jou in de buurt. Een pauze is niet inbegrepen bij dit pakket; het draait puur om het multi-sportplezier. Pakket A is ideaal als je bijvoorbeeld van plan bent thuis te lunchen of te dineren.

Pakket B

Binnen dit pakket zetten we de buitenlocatie anderhalf uur lang op z’n kop! Tussendoor zorgen wij voor een Sportivun-bidon met limonade (de bidon mag je na afloop houden) en een zakje chips voor iedere deelnemer.

Pakket C

Liefst twee uur lang losgaan met je beste vriendjes en vriendinnetjes. Een pauze is inbegrepen, waarbij iedere deelnemer een bidon met limonade (de bidon mag je na afloop houden) en zakje chips krijgt.Contact gegevens


Kraak de kluis
Een gymzaal bij u in de buurt in en/of rondom de volgende plaatsen: Bussum, Laren, Leusden, Huizen, Doorn, Nijkerk, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Soest, De Bilt, Houten, Maarssen, Veenendaal, Amersfoort, Barneveld, Woudenberg, Zeist, Eindhoven, St. Michielsgestel, St. Oedenrode, Beek en Donk, Mariahout, Nuenen, Mierlo, Geldrop, Best, Nederwetten.
Meer informatie of jouw kinderfeestje boeken? Bel dan met 035 – 30 30 035 of vul het contactformulier in!

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Linked-In pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Kraak de kluis