Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Het leukste kinderfeestje in Alkmaar

Klimmen in Klimcentrum AlkmaarStoer, spannend, uitdagend .....maar vooral erg leuk


Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren in het Klimcentrum Alkmaar! Onder begeleiding van onze instructeurs ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes anderhalf uur lekker klimmen op de klimwand. Met tal van klimroutes tot maar liefst 16 meter hoogte wordt het een kinderfeestje om nooit meer te vergeten. En hoe hoger de routes, hoe moeilijker ze worden… een echte uitdaging dus voor een stoer en avontuurlijk kinderfeestje. Tevens kunnen we leuke spelletjes doen in de klimhal (klimmen met een blinddoek, twister). Ook leuk, wedstrijd wie het eerste boven is! Halverwege even lekker een pauze om te smullen in ons klimcafé van een zakje chips en limonade.

Mijn dochter vierde haar kinderfeestje bij het Klimcentrum. Echt super. Alle meiden genoten en hebben zichzelf enorm uitgedaagd.
Door Diana van Stralen,
Afgelopen woensdag hier een partijtje gehad van m'n zoon en zijn vriendjes. Zeer professioneel werden zij aan het werk gezet. Zelf de grootste angsthazen werden de grootste klimhelden. Super
Door Christel van der Wolff,
Superleuk, lekker informeel, goede sfeer. Kinderfeestje was super geslaagd! Alle kinderen hebben genoten en hebben actief meegedaan! Aanrader!!!!
Door Nathalie Busscher,
Het was geweldig en goede begeleiding we hebben erg genoten nwe komen weer gauw naar de klim muur de kinderen kijken er naar uit.n
Door Ben en Ria Lases,

De kosten voor het kinderfeestje zijn € 102,50 (maximaal 10 kinderen). Dit is inclusief professionele begeleiding, het gebruik van de materialen (klimgordel en zekeringsmateriaal), chips en limonade. Voor volwassenen gratis. De minimale leeftijd voor deelname is 7 jaar. Let op! Kinderfeestjes kunnen op elk tijdstip plaatsvinden in onze hal, dus hoeft er geen rekening te worden gehouden met onze openingstijden, een woensdag- of vrijdagmiddag bijvoorbeeld is dus geen probleem. Antwoorden op veel gestelde vragen: - Een kinderfeestje duurt 90 minuten. - Elk kinderfeestje heeft 2 instructeurs, dus lekker veel klimmen. - Trek makkelijke kleding (trainingsbroek) en sportschoenen aan. - U kunt bij ons pinnen. Optioneel: na afloop lekker pizzapunten eten met een blikje fris naar keuze. Voor 6 euro pp kunt u het kinderfeestje uitbreiden met deze heerlijke traktatie. Graag bij reservering vermelden.


Contact gegevens


Klimcentrum Alkmaar
kees boekestraat 2
1817 EZ Alkmaar

Contact opnemen