Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

3,5 uur klimplezier in Apeldoorn!

Het avontuurlijkste kinderfeestje van Gelderland!Vier je kinderfeestje in Klimbos Veluwe


Geef je kinderfeestje in Klimbos Veluwe in Apeldoorn. Ga op avontuur met je vriendjes en beleef een geweldig dag. Een klimfeestje organiseer je vanaf 5 kinderen (minimale lengte 1.20m) en is inclusief ranja, klimdiploma en een cadeautje voor de jarige! Uiteraard kan je je klimfeestje ook uitbreiden met lekkere frietjes en een snack.
Heb je na het klimmen nog energie over? Ga dan ravotten in het mooie park Berg & Bos. Je kunt hier de uitkijktoren beklimmen voor een spetterend uitzicht en een kijkje nemen bij de zwijnen en hertjes. Je dag kan dan niet meer stuk! Wil je graag jouw kinderfeestje reserveren? Reserveer van te voren wel even via de website.


Ga op avontuur!


Op het prachtige park van Berg & Bos, naast de Apenheul, vind je Klimbos Veluwe. Het enige Klimbos in Apeldoorn! Al sinds 2009 bestaat Klimbos Veluwe, waarbij het is uitgegroeid tot een waar klimparadijs met maar liefst 9 verschillende routes. Het mooiste Klimbos van de Veluwe is centraal gelegen in Nederland. Vanuit Zwolle is het 40 km met de auto en vanuit Harderwijk en Barneveld maar 30 km. Een bezoek aan het Klimbos is een leuk dagje uit voor jong en oud. Je vindt hier uitdagende bruggen, netten, stevige lianen en hele gave tokkelbanen. Vanaf een minimale lengte van 1.20m kun je al starten met de oranje routes in het Juniorbos. De adviesleeftijd is om vanaf 7 jaar te komen klimmen. Voor kinderen een spannend avontuur waarbij ze hun eigen grenzen verleggen, maar vooral heel veel plezier hebben!


Contact gegevens


Klimbos Veluwe
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

Contact opnemen