Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

3,5 uur klimplezier in Lage Vuursche!

Een actief kinderfeestje in de natuur!Vier je kinderfeestje in Klimbos Gooi Eemland


Geef je kinderfeestje in Klimbos Gooi Eemland in Lage Vuursche. Ga op avontuur met je vriendjes en beleef een geweldig dag. Een klimfeestje organiseer je vanaf 5 kinderen (minimale lengte 1.20m) en is inclusief ranja, klimdiploma en een cadeautje voor de jarige! Uiteraard kan je je klimfeestje ook uitbreiden met lekkere frietjes en een snack.
Wil je graag jouw kinderfeestje reserveren? Reserveer via de website.
 

Klimbos Gooi Eemland in Lage Vuursche is het koninkrijk der Klimbossen. Het bos is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en is met maar liefst 10 routes een waar klimparadijs. De routes lopen op in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 2 tot niet minder dan 22,5 meter. Daar word je wel even onderdanig van… Heel even maar, want je weet: er is maar één weg naar boven! Het Klimbos is in de buurt van Hilversum en slechts 15 km rijden vanuit Amersfoort en Utrecht. Wil je de drukte van Amsterdam ontvluchten? Zoek dan de natuur op. Het is slechts 40 minuten rijden naar Klimbos Gooi Eemland!
Een bezoek aan het Klimbos is een leuk dagje uit voor jong en oud. Je vindt hier uitdagende bruggen, netten, stevige lianen en hele gave tokkelbanen. In ons Klimbos hebben we maar liefst 4 verschillende juniorroutes, uniek in Nederland. Vanaf een minimale lengte van 1.20m kun je al starten met de oranje routes in het Juniorbos. De adviesleeftijd is om vanaf 7 jaar te komen klimmen. Voor kinderen een spannend avontuur waarbij ze hun eigen grenzen verleggen, maar vooral heel veel plezier hebben!


Contact gegevens


Klimbos Gooi Eemland
Hoge Vuurseweg 9
3749 AB Lage Vuursche

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Klimbos Gooi Eemland