Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

3,5 uur klimplezier in Ruurlo!

Het avontuurlijkste kinderfeestje van Gelderland!Vier je kinderfeestje in Klimbos Achterhoek


Geef je kinderfeestje in Klimbos Achterhoek in het mooie Ruurlo! Ga op avontuur met je vriendjes en beleef een geweldig dag. Een klimfeestje organiseer je vanaf 5 kinderen (minimale lengte 1.20m) en is inclusief ranja, klimdiploma en een cadeautje voor de jarige! 
Naast het Klimbos ligt het pannenkoekenrestaurant De Heikamp. Hier kun je de lekkerste pannenkoeken eten van Nederland! Superleuk om je feestje mee af te sluiten. Mocht er nog energie over zijn, dan kun je het Kabouterpad lopen. Gezellig samen opzoek naar kabouters in het mooie Ruurlose bos. Wil je graag jouw kinderfeestje reserveren? Reserveer van te voren wel even via de website.


Ga op avontuur!


In de prachtige bossen van Ruurlo vind je Klimbos Achterhoek. Hier beleef je een magisch dagje uit samen met je familie, vrienden, collega’s of klasgenoten. Het mooiste en enigste Klimbos van de Achterhoek ligt maar op 20 km afstand van Zutphen en Doetinchem. Een bezoek aan het Klimbos is een leuk dagje uit voor jong en oud. Je vindt hier uitdagende bruggen, netten, stevige lianen en hele gave tokkelbanen. Vanaf een minimale lengte van 1.20m kun je al starten met de oranje routes in het Juniorbos. Ons adviesleeftijd is om vanaf 7 jaar te komen klimmen. Voor kinderen een spannend avontuur waarbij ze hun eigen grenzen verleggen, maar vooral heel veel plezier hebben!


Contact gegevens


Klimbos Achterhoek
Hengeloseweg 2
7261 LV Ruurlo

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Klimbos Achterhoek