Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

kinderfeestjes met een verhaal

een verhaal met kinderen in de hoofdrolEen leuk verhaal, uitdagende speurtocht en een interessant personage in 1.


Een kinderfeestje met een verhaal, gewoon bij je thuis

Wil jij een te gek theatraal kinderfeestje organiseren? Geef jouw kinderfeestje via Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater en geniet van een gezellige en uitdagende middag. Bij ons ben je aan het juiste adres om samen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes de leukste speurtochten te doen bij jou in de wijk.

Bekijk de personages en de verhalen die hierbij horen. Ga bijvoorbeeld op avontuur met Ranger Kevin of vind de schat met Piraat Chappie. Of laat een kinderfeestje op maat maken.


Het was een leuk feestje, de meiden hebben enorm genoten nOok de samenwerking met Arjospronk.nl was goed.nOok de voorbereiding ging goed, want de middag liep als een trein. Het kinderfeestje op de dag zelf was Leuk, speels en er werd goed ingespeeld op de beleving van de meiden.nDe acteur was Leuk, open en adrem. Wat zeker nodig was bij deze meiden. Met deze ervaring zou ik zeker nog een kinderfeestje boeken. n
Door Lakei Jean – Pierre 18-10-2019,
Het was een heel gezellig en leuk feestje met Piraat Chappie met een spannende speurtocht en leuke, actieve opdrachten lekker buiten. De diploma en de opbrengst van de schat maakte het helemaal af! Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Heel goede voorbereiding vanwege de prettige, duidelijke communicatie. nHet kinderfeestje op de dag zelf was super! Gelukkig was het droog en konden ze lekker naar buiten. nDe acteur bleef goed in zijn rol en gelijktijdig met voldoende autoriteit om de kinderen in het gareel te houden. Ja Ik zou zeker in de toekomst nog een kinderfeestje boeken, juist op deze leeftijd 5-6 jaar gaan ze nog helemaal mee in de verbeelding. Ontzettend bedankt voor een zeer geslaagd feestje voor de jarige en zijn gasten.n
Door Piraat Chappie 05-10-2019,
Een leuk kinderfeestje waarbij je als ouder zelf ook betrokken ben in het spel. nhet concept is helder en de uitvoering ook. De voorbereiding was goed geregeld, afstemming en afspraken via de mail vastgelegd. Mijn dochters en hun 7 vriendinnetjes waren bijzonder geboeid en vonden het zonder uitzondering een topfeestje! nHet verhaal van Lakei Jean-Pierre sloot goed aan bij de belevingswereld van 6-7 jarige meisjes. De afwisseling tussen ‘doe-spelletjes’ en ‘denk-spelletjes’ is goed, de speurtocht door de kralen is bij elke aanwijzing een puzzel die ze aangehaakt houdt. Als ouder(s) ben je ook leuk betrokken bij het spel, hierdoor haal je zelf ook meer plezier uit dit kinderfeestje. Goede acteur, sterk improvisatietalent. ik beveel het zeker aan bij andere ouders/bekenden om een theatraal kinderfeestje te organiseren. n
Door Lakei Jean – Pierre 04-09-2019,


Een leuk verhaal, uitdagende speurtocht en een interessant personage in 1.


Een kinderfeestje met een verhaal, gewoon bij je thuis

 

Wil jij een te gek theatraal kinderfeestje organiseren? Geef jouw kinderfeestje via Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater en geniet van een gezellige en uitdagende middag. Bij ons ben je aan het juiste adres om samen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes de leukste speurtochten te doen bij jou in de wijk.

Bekijk de personages en de verhalen die hierbij horen. Ga op avontuur met Ranger Kevin of vind de schat met Piraat Chappie. Of laat een kinderfeestje op maat maken.

Over onze kinderfeestjes

 

Wij besteden veel aandacht aan onze kinderfeestjes. De kinderen moeten zich wanen in de wereld van het personage. Door onze hoge eisen kunnen we een goede kwaliteit neerzetten. Hierover is tot in detail nagedacht. Niet alleen in de kostuums maar ook in de rekwisieten en opdrachten.

 

Aanbod kinderfeestjes:

  • Sef de doe-het-zelver bouwt een huis
  • Superhelden Hoofdkwartier. Van Zero naar Hero
  • Lakei Jean - Pierre en de kroon van diamant
  • Ranger Kevin. En de legende van de schaduwvogel
  • Piraat Chappie. En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint
  • Theatraal Kinderfeestje op maat


Contact gegevens


Kinderfeestjes met een verhaal
Landluststraat 88
2804 KT Gouda

Contact opnemen