Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Vier jouw feestje met VR!

Wil jij dit jaar een te gek verjaardagsfeestje geven? Zoek dat niet verder en maak kennis met VirtuVirtual Reality Kidsparty


Hé feestbeest! Ben jij nog op zoek naar een supervette activiteit voor op jouw feestje of verjaardag? Kom naar The VR Room! Met Virtual Reality is ontzettend veel mogelijk. Met behulp van een bril, een VR-headset, sta je ineens in een andere wereld. In deze virtuele wereld is van alles mogelijk. Ga op safari en sta oog in oog met een tijger! Ga over de kop in een achtbaan, als je durft. Laat de kunstenaar in je naar boven en maak de mooiste tekeningen of help elkaar en red met zijn allen de wereld door alle zombies uit te schakelen. Naast de VR-headsets kunnen de experiences in 2D gevolgd worden op beeldschermen. Zo kan iedereen meegenieten. Voor toeschouwers is het minstens zo leuk om te kijken!

Gisteren een kinderfeestje van mijn zoon met zes stuiterende jongetjes en 1 meisje van 8 en 9 jaar. De VR experience werd door twee (dat is luxe!) enthousiaste begeleiders uitgelegd en de kids konden snel zelf kiezen wat ze wilden zien of doen. De begeleiders letten goed op dat iedereen aan de beurt komt en reageerden rustig en duidelijk op de over-enthousiaste kids. De ervaringen, met name de achtbaan, het racen, en op een wolkenkrabber staan vonden ze spectaculair. Het was met de VR-bril levensecht, leuk om te zien hoe de kinderen reageerden. In 90 minuten tijd konden ze allemaal behoorlijk veel VR beleven en meekijken op een scherm naar wat de ander meemaakte. Ze hebben zich geen minuut verveeld en verschillende kids willen met hun eigen feestje ook naar de VR-room!
Door TripAdvisor,
We hebben afgelopen zondag een kinderfeestje gevierd bij VR room Breda. We waren met 8 jongens van negen jaar. Ze waren echt super enthousiast. Het tempo zat er goed in. Je kwam vaak aan de beurt. Mooie filmpjes, racen, vechten, kleuren alles kan.
Door TripAdvisor,

Kom langs bij The VR Room en beleef Virtual Reality


VR is geschikt voor iedereen, het is leuk voor jongens en meisjes. Zelfs opa’s en oma’s vinden dit cool! Er zijn meer dan 50 games en experiences die iedereen kan beleven. Dit wordt een verjaardag om nooit meer te vergeten. Bij een bezoek aan The VR Room worden jullie begeleid door twee enthousiaste VR-experts, krijgen jullie een zakje chips en onbeperkt limonade, gebruik van VR-headsets en er zijn mobiele VR-brillen aanwezig. Aan het einde van je feestje krijgt iedereen een officieel VR-diploma en de jarige krijgt nóg een verrassing Een VRjaardag is mogelijk bij The VR Room vestigingen Utrecht en Breda. De minimale leeftijd is 8 jaar. Een Kidsparty is ingericht voor 8 kinderen en 2 begeleiders. Alle informatie vind je op www.thevrroom.nl/kinderfeestje Meer kids uitnodigen? Vraag dan naar de Kidsparty XL!


Contact gegevens


Kinderfeestje virtual reality
Overste den Oudenlaan 9B
3527KW Utrecht

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Kinderfeestje virtual reality