Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Natuur is een Feest

Vier je feestje in de natuurStoer kinderfeestje in de natuur


In het bos een hut maken. Met een eigen katapult schieten. Of een hoofdtooi van bladeren knutselen. Ondertussen hoor je de specht roffelen of spot je een hert. Hoe cool is dat. Feestjes voor elk kind dat zich thuis voelt in de natuur. Wij organiseren feestjes in een bos of een park bij u in de buurt. In sommige gevallen kan er ook een vuurtje gemaakt worden.

Vorige week een fantastisch feestje gehad met 11 jongens van 8 jaar in het bos bij kasteel Groeneveld in Baarn. Katapults maken, boomklimmen, kikkers vangen (en weer vrijlaten) hutten ontdekken, slangen zien en als hoogtepunt: in het moeras springen met blote voeten! Jongens waren superenthousiast:
Door Anoniem,
Vanavond Britte's 8ste verjaardag gevierd met 10 vrienden en vriendinnen in het Amsterdamse Bos en wat was het fantastisch! Bart vertelde ons in de schemering mooie verhalen en liet ons ervaren wat er allemaal valt te beleven in het donker. De vogels, de vleermuizen, de insecten, maar ook de sterren en de planeten en als klap op de vuurpijl ook nog de bosuil gezien!
Door Anoniem,
In de stromende regen een kinderfeestje voor Belle van 9 jaar in Meijendel gehad alsof de zon straalde. Het weer maakt dus helemaal niet uit. Precies goede mix tussen luisteren ,doen ,eten ,spelen en dammen bouwen.
Door Anoniem,


Contact gegevens


Kinderfeestje in de natuur
Boniplein 72
1094 SG Amsterdam

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Kinderfeestje in de natuur