Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Indoor attractiepark KidZcity

De KidZste stad van NederlandWaarom KidZcity?


In een oude fabriekshal in Utrecht zit sinds 1999 het grootste attractiepark van de Randstad waarbij het allemaal om de kids draait; KidZcity.
 
5.000 m2 om te klimmen in het kasteel van 9 meter hoog, te klauteren in het grote Funhouse met obstakels, vliegen in de ballonnenmolen, scheuren in de botsauto's, door de jungle met de trein, met kanonnen schieten in de Timekeeper, punten scoren in de Lasergame, paardijden in de carrousel, je eigen vis tot leven laten komen in ViZcity, te veel keuze!

Super leuke indoorspeeltuin, met veel coole attracties. Ben hier geweest met m’n kids van 2 en 10 jaar en voor beide aparte attracties maar ook waar ze samen konden spelen. Oudste vond het lasergamen super en de jongste de ballonnen draaimolen. Genoeg zitjes voor de ouders, overzichtelijk en schoon.
Door Cyn Galesloot,
Kidzcity de geweldigste indoor speeltuin van Nederland ben er graag met mij kinderen.nMij kinderen kunnen er bij jullie heel de dag er vermaken en zijn dan heerlijk zoet met de ballenbak of de gratis beweegbare auto vonden ze geweldig maar ook de luchtballon draaimolen en de grote draaimolen familie glijbaan en het treintje vonden ze ook altijd geweldig kort om voor de kids heel erg leuk en voor ouders is er ook een lekker plekje om te zitten en te genieten van wat te drinken. Eten is er heerlijk en de medewerkers altijd heel vriendelijke en willen overal van dienst mee zijn wij zijn er een keer geweest en was het super druk geen plek om te zitten en een medewerker had voor ons een tafel en wat stoelen gepakt zodat we toch dicht bij de kinderen konden zitten. Helaas willen we met corona geen uitje doen maar zodra wij kunnen komen we zeker weer langs is altijd heel gezellig bij jullie.
Door Priscilla van Moorsel,
Mijn nichtje vond het geweldig met vriendinnetjes 😍beste verjaardagsfeestje! Ik raad het iedereen aan hier naar toe te gaan want je bent de hele dag zoet.
Door M. Gijsbertsen,
We waren er een tijdje terug voor het eerst met de kids en wisten niet wat we konden verwachten. Maar wauw wat hebben wij het leuk gehad en hebben zo genoten. We hebben onze ogen uitgekeken en de kids ook toen ze naar huis gingen waren ze moe en voldaan. Het was zo leuk dat 1 van de kids het er nu nog steeds over heeft en vraagt wanneer we weer terug gaan. Helemaal top
Door Priscilla Tb,
Ik ben hier geweest met mijn nicht en onze kinderen en wat een super leuke dag hebben wij gehad en wat een beleving voor de kinderen, ik raad het iedereen aan hier naar toe te gaan want je bent de hele dag zoet. mijn complimenten voor het vriendelijke personeel Xxxx
Door Charo Chaveli,


Daarom KidZcity!


* Al vanaf 6 betalende personen
* Voor €1,00 p.p. een frietje, een drankje en een klein cadeautje erbij
* Indoor attractiepark
* 5.000 m2
* Mix van 12 attracties en speeltoestellen
* Alle attracties zijn inclusief
* Ook leuk voor de allerkleinsten
* 6 dagen per week geopend
* Centrale ligging in Utrecht
* De kinderen vermaken zich urenlang terwijl de volwassenen genieten van de goede koffie (en de rust)
* De jarige krijgt zijn/haar eigen feeststoel tijdens het eten
* Geen voorbereidingen vooraf
* Uitnodigingskaarten zijn makkelijk te bestellen op Kaartje2go
* De jarige krijgt nog een extra cadeau
* Geen rotzooi thuis!
 


Contact gegevens


KidZcity
Vlampijpstraat 79
3534AR Utrecht

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van KidZcity