Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Lasergame & Kinderpaintball verhuur

Organiseer je eigen kinderfeestje lasergame of kinderpaintballKinderfeestje lasergame of kinderpaintball


Kidsbox.fun verhuurd alle materialen voor kinderfeestjes lasergame of kinderpaintball bij jouw thuis of zelf gekozen locatie. De lasergame of paintballwapens versturen we per post naar het door jouw opgegeven adres in NL of BE. Super makkelijk & Betaalbaar.

Complete box, netjes op tijd ontvangen en met voldoende extra batterijen en spel idee├źn, het was een geslaagd partijtje!
Door Ilona Brocaar,
De kinderen hebben heerlijk gamed. Ik zat wat te stuntelen met het klaar zetten van de geweren. Gelukkig kon ik de eigenaar ook in zijn weekend daar voor storen.
Door Lotte Nederlof,
Leuke activiteit met goed gehuurd materiaal
Door Lorenz Cafferata,


Organiseer je eigen kinderfeestje lasergame of kinderpaintball


Wil jij je eigen kinderfeestje lasergame of kinderpaintball organiseren? Kidsbox.fun verhuurd boxen met originele materialen voor onvergetelijke kinderfeestjes en klassenuitjes.

Kidsbox lasergame
Een kinderfeestje lasergame organiseer je eenvoudig met de kidsbox lasergame. Je kiest de hoeveelheid lasergame wapens die je wilt huren en de gewenste huurdag. Eventueel is het ook mogelijk om hier vesten of andere accessoires bij te huren. Na het afronden van de bestelling zorgen wij ervoor dat de kidsbox met alle materialen uiterlijk één dag voor de huurdatum bij jouw wordt thuis bezorgd. Uiterlijk één dag na de huurdatum dient de box weer te worden ingeleverd bij een PostNL pakketpunt bij jouw in de buurt. Hiervoor hebben we een retourlabel in de box meegestuurd.
 
Kosten voor de kidsbox lasergame zijn €4,50 per wapen voor de standaard lasergun en €6,00 per wapen voor de lasergun XL. Voor de vesten rekenen we €2,00 per wapen extra.
 
Lasergame huren bij kidsbox.fun
 
 
Kidsbox kinderpaintball
Voor een kinderfeestje paintball op een zelf gekozen locatie is de Kidsbox kinderpaintball de perfecte oplossing.  
Alle ingrediënten om een supervette kinderpaintball activiteit te organiseren zitten in deze box. Stoere paintballgeweren, beschermvesten, helmen en reeballs of paintballkogels. We bieden de box in twee verschillende varianten; indoor of outdoor.

Kidsbox indoor Paintball (binnen)
Met de indoor paintball variant sturen we naast de wapens, beschermvesten en helmen ook nog 50 reeballs per kind mee. Reeballs zijn rubberen kogels die je kan hergebruiken. Ideaal om bijvoorbeeld Paintball te spelen in een sporthal of gymzaal. De reeballs moeten na gebruik worden teruggestuurd. Uiteraard kan het gebeuren dat je er aan aantal kwijt raakt. Daar rekenen we na afloop dan een vergoeding va €2,50 per 25 balletjes voor. De kosten voor de kidsbox indoor Paintball zijn €7,50 per kind.
 
Kidsbox outdoor Paintball (buiten)
Met de outdoor paintball variant sturen we in plaats van Reeballs echte paintballkogels mee, verfkogeltjes dus. Standaard sturen we 100 kogels per kind mee. Voor €12,50 extra sturen we nog eens een zak met 500 balletjes extra mee. In overleg kunnen we meerdere zakken meesturen en betaal je alleen voor de aangebroken zakken. Voordeel van de verfkogels is dat je duidelijk kan zien wanneer iemand geraakt is. De kosten voor de kidsbox outdoor Paintball zijn €10,00 per kind.
 
Voor het versturen van de kidsboxen rekenen wij €20,00 voor de kidsbox lasergame en €30,00 voor de kidsbox kinderpaintball. 
 
 
Kinderpaintball huren bij kidsbox.fun
 


Contact gegevens


Kidsbox.fun
Gaardeniersweg 1
9502 TB Stadskanaal

Contact opnemen