Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Escaperooms speciaal voor kinderen

Samen ontsnappen tijdens je feestje!Toffe escaperooms en extra's


Escaperoom kinderfeestje? Dan moet je bij Kids Safety Escaperoom zijn! De rooms daar zijn speciaal gemaakt voor kinderen, en daarmee super geschikt voor een escape feestje.
 
De feestjes arrangementen zijn heerlijk compleet met eten en drinken, en als je wilt kun je daarbij ook nog kiezen uit diverse extra's.

Vandaag het verjaardagsfeestje gevierd van mijn dochter met een groep van 5 meiden. De ontvangst was super en de Junglekamer was in vele opzichten geweldig! Wij komen graag terug voor een andere kamer!
Door Robert-Jan,
Super leuk kinderfeestje gehad! Als het aan de kids lag gingen ze nog een kamer doen. Overal was tijd voor, geen gehaast en heerlijke pannenkoeken!
Door Natalie,
Vandaag een kinderfeestje gehad wij hadden geen idee wat we konden verwachten. Service echt top hier, niets ontbreekt. Wij hebben de glow in the dark gedaan de meiden waren onwijs nerveuze eenmaal in de kamer gingen ze los geweldig te zien hoe ze in ene konden samen werken. Ze hadden nog 20 seconden over aftellen begon en pfff op 10 seconden na ging de deur open ze hebben het gehaald. Wat een beleving voor de meiden. Top dag ze hebben het er nog over.
Door Anita,


Escape room feestje in Purmerend


Je vindt Kids Safety Escaperoom in Purmerend, goed bereikbaar en makkelijk (en gratis!) parkeren. Ze hebben drie verschillende thema escape rooms voor kinderen:
 • Jungle 
 • Glow in the Dark 
 • De Magische Toverkamer
NB: De moeilijkheidsgraad van de kamers is aan te passen - daardoor zijn alle kamers ook voor oudere kinderen een mooie uitdaging!

Jungle Escaperoom (vanaf 6 jr)

De dieren in de jungle hebben geen eten meer! De kids gaan in deze escaperoom achterhalen wat er aan de hand is en het probleem voor de dieren oplossen.
 

Glow in the Dark Escaperoom (vanaf 6 jr)

Tijdens een slaapfeestje blijken alle kinderen dezelfde droom te hebben - en hierin gevangen te zitten. Om uit de droom te ontsnappen moeten ze alle opdrachten binnen de tijd correct uitvoeren. 
 
In deze room is het extra tof om witte kleding te dragen!
 

De Magische Toverkamer (vanaf 10 jr)

Tovenaar Escapan heeft een fantastisch toverdrankje gemaakt - eentje waar mensen jong van worden. Heks Anastasia wil dit drankje stelen. De kinderen moeten de tovenaar vinden voordat de heks dat doet - en hem helpen om Anastasia voorgoed te laten verdwijnen.
 
Dit is ook een glow-in-the-dark room: witte kleding aan is extra leuk dus!
 

Escaperoom feestjes arrangementen

Een kinderfeestje bij Kids Safety Escaperoom kun je boeken met verschillende arrangementen:

 • Losse escaperoom 

 • Escaperoom met eten & drinken
  Limo, lekkers, onbeperkt pannenkoeken, poffertjes of tosti's

 • Glow party arrangement
  Extra activiteit vooraf: t-shirt/pet versieren voor extra glow-in-the-dark pret

 • Deluxe arrengement
  2 rooms spelen ipv 1

 • Goochel arrangement
  Onstnapping uit de Magische Toverkamer & goochelshow

 • FIFA arrangement
  Escaperoom & FIFA toernooi op Playstation
 
Voor alle rooms geldt dat je ze speelt met minimaal 2 en maximaal 8 kinderen. De tijd die ze krijgen om te ontsnappen is altijd 60 minuten, dus dat wordt spannend...
 

Superleuk kinderfeestje in Noord-Holland

Ben jij op zoek naar een geweldig feestje voor jouw jarige in Noord-Holland? Check dan zéker de website van Kids Safety Escaperoom voor de tarieven en om zo'n superleuk partijtje te boeken!


Contact gegevens


Kids Safety Escaperoom
Kwadijkerkoogweg 14 C2
1442 LA Purmerend

Contact opnemen