Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Kids in da House

VIER JE LEUKSTE VERJAARDAG OOIT!Op zoek naar een onvergetelijk verjaardagsfeestje? Met een Kids in da House feestje pak je groots uit! Wij halen alles uit de kast om de jarige en zijn vrienden en vriendinnetjes een onvergetelijke dag te bezorgen. Als ouder word je volledig ontzorgd gezien dit programma dagvullend is. De jarige wordt in het zonnetje gezet tijdens een feestelijk programma met verschillende spellen, acts en shows. Het programma is beschikbaar op woensdag en zaterdag. Je kunt het los boeken maar ook combineren met een van onze activiteiten.

Met een Kids in da House feestje pak je feestelijk uit!


Programma 

Feestelijk ontvangstDe jarige wordt volledig in het zonnetje gezet!
Openings ceremonie op het podiumSpetterende openingsact waarbij iedereen feestelijk wordt welkom geheten. Het grootste verjaardagsfeest kan beginnen!
Snackbuffet met tafel entertainmentIedereen kan aansluiten voor een heerlijk snackbuffet. De kinderen worden aan tafel entertaint en spelen spellen als ze klaar zijn met eten.
De 'Ik heb mij nog nooit zo jarig gevoeld show' met SnuitInteractieve show met feestelijke warming up. Snuit maakt de groep warm met feestelijke verjaardagsnummers. Dat belooft en en al gezelligheid!
Tijd voor cadeau's (optioneel)De gasten kunnen een cadeau geven aan de jarige en mogen deze uitpakken. Een momentje speciaal voor de jarige!
Activiteit naar keuze (optioneel)De aanwezigen worden begeleid naar hun activiteit en worden aangemoedigd door de entertainers
KinderdiscoSwingende kinderdisco die wordt geopend met een act van de entertainers. Wie heeft er een verzoeknummertje?
Afsluiting en uitzwaaimomentDe dag wordt gezamelijk afgesloten.


Contact gegevens


Kids in da house
Jaap Edenweg
2544NL Den Haag

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Kids in da house