Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Jouw Droom Slaapfeest

Het Aller Tofste Slaapfeest in tentjesEen begrip in jouw regio!


Eindelijk het is zover, jij mag een slaapfeestje geven!

En papa en mama weten niet waar ze moeten beginnen. 

Geen paniek! Bij Pop Up Slaapfeest zijn jullie aan het goede adres. 

Wij ontzorgen en verzorgen van A t/m Z.


We hebben een super leuk Tiktok slaapfeestje gehad. De communicatie met Ingrid was top, snel reactie! Bij de spullen zat een duidelijke toelichting. Alles perfect voor elkaar. Zeker voor herhaling vatbaar.
Door Renate Baanstra-Entius,
En toen was het eindelijk zover.. na een telefonische β€œintake” waarin alle mogelijkheden duidelijk werden toegelicht en waarin Ingrid zo goed meedacht, werd het een onvergetelijk Harry Potter Tik Tok slaapfeestje. Gemakkelijk in elkaar te zetten en aan veel details is gedacht. En de slaapmaskers met de namen van de feestgangers erop was ook een hele leuke verrassing voor de meiden. Hele goede service, goed en snel contact, echt een aanrader!!
Door Romy Tijssen,
Snelle en duidelijke communicatie, makkelijke instructies bij de tentjes voor het opzetten en de accessoires zijn tot in de puntjes geregeld (tot en met reserve-batterijen voor de lampjes aan toe). Het eenhoorn-thema is bijzonder leuk vormgegeven en de spullen zijn erg netjes verzorgd. Een prima service en erg toegankelijk. nDe kinderen hebben een erg leuke ervaring eraan beleeft. Het flinke stuk rijden heb ik daar zeker voor over gehad!
Door Amerents van Susteren,
2 dagen feest voor onze tweeling. En wat kun je in deze tijd? Een slaapfeestje organiseren!!! Wat was dit een Super geslaagd weekend. Ingrid had alles overzichtelijk ingepakt en er zitten duidelijke opzet instructies bij. Het opzetten van de tentjes kost wel even tijd. En als je alles klaar hebt staan, aangevuld met alle mooie accessoires, dan zie je een prachtig geheel. Betoverend! ✨ Alle kinderen waren onder de indruk, dit is een feestweekend geweest om nooit meer te vergeten. Goed geregeld Ingrid en nogmaals ontzettend bedankt.
Door Kirsten Huijboom,
In een woord! OnvergetelijknMijn dochter heeft dit weekend een onvergetelijk tik tok slaap feestje gehad met een gouden randje! Ik heb zelf een aantal kleine dingetjes toegevoegd. Dit is echt niet nodig aan het gehuurde pakket heb je echt genoeg als je wil! Alles is goed verzorgd en met duidelijke instructies. Een dikke 10 voor de goeie service en de flexibiliteit van pop up slaapfeest! Twijfelt u? Niet nodig gewoon doen! Pop up slaapfeest nogmaals bedankt voor het geweldige slaapfeestje!πŸŽ‰πŸŽŠπŸ‘ŒπŸ½
Door Germaine Gasseling,


Het Aller Tofste Slaapfeestje met een Gouden Randje


Eindelijk het is zover, jij mag een slaapfeestje geven!

En papa en mama weten niet waar ze moeten beginnen. 

Geen paniek! Bij Pop Up Slaapfeest zijn jullie aan het goede adres. 

Wij ontzorgen en verzorgen van A t/m Z.

 

Wij verhuren complete pakketten, vanaf €13,- per tentje met een thema, om een origineel indoor slaapfeestje in tentjes te houden in het door jouw gekozen thema!

 

De thema's waar jij uit kunt kiezen zijn:

- TikTok

- Fortnite

- Harry Potter

- Disco Land

- Unicorn

- Superhelden

 

en binnenkort.......Sweet Dreams!!!!

 

Om je Slaapfeest helemaal compleet te maken verzorgen wij mooie slaapmaskers en goodiebags. Kijk maar snel hier.

 

De pakketten zijn compleet en eenvoudig om te zetten. Op deze manier wordt het een geweldig en origineel feest waar gegarandeerd nog heel lang over gesproken wordt.

De slaaptentjes zijn zelf gemaakt en daardoor robuust en makkelijk op te zetten. Bij het maken hebben wij er op gelet dat je helemaal in het tentje kan liggen. Hierdoor heb je ook nog een beetje privacy.

Ben jij super enthousiast geworden en wil je dolgraag reserveren? Klik dan hier!

 

 


Contact gegevens


Pop Up Slaapfeest
Pinksterbloem erf 9
1706 AG Heerhugowaard

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Pinterest pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Pop Up Slaapfeest