Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Hunted Junior - Kinderfeestje/ TienerfeestHunted Junior: Beleef het gaafste uitje van dit moment!


Op zoek naar een bijzonder kinder- of tienerfeest waar spanning en sensatie centraal staat? Kies dan voor Hunted Junior! Een meeslepend en interactief spel voor een kinderverjaardag dat bovendien geheel op maat wordt gemaakt voor jullie eigen woonwijk.

Onze jarige job vond dit het leukste kinderfeestje ooit! Wij hebben veel leuke reacties gekregen van de ouders van de kinderen.
Door Danny Kaniz,


Hunted Junior: Beleef het gaafste uitje van dit moment!


Hunted Junior: een zinderend en meeslepend kinderfeest

Het is chaos in de gevangenis! Een aantal criminelen zijn ontsnapt. Ze willen namelijk nog één slag slaan, zodat ze daarna met een flinke buit in een warm land lekker kunnen gaan genieten.

Maar de criminelen weten niet dat de fanatieke bountyhunters de jacht op deze voortvluchtige criminelen hebben ingezet! Maak je op voor een zinderende achtervolging.

 

Spanning, sensatie en fun!

Hunted Junior wordt gespeeld in verschillende teams: de criminelen en de premiejagers. De criminelen moeten uit handen van de premiejagers blijven. Maar de taak van de premiejagers is juist om de ontsnapte criminelen te pakken te krijgen. Een echt “kat en muis idee” dus. Om iedereen een kans te geven als crimineel en premiejager, wisselen de teams halverwege het spel van rol.

 

Verloop van het spel

Het team met de criminelen kan punten verdienen met misdaden plegen, oftewel kluizen met geld kraken. De criminelen zien op hun scherm wat de afstand is tussen hen en de premiejagers, maar niet waar het team met de premiejagers zich bevindt. Slechts één keer per vijf minuten krijgen de premiejagers met behulp van GPS de exacte locatie van de criminelen te zien. Maar hebben de criminelen een kluis gekraakt, dan krijgen de premiejagers meteen de exacte locatie van de criminelen te zien. Snel wegwezen dus!

 

Do it yourself

Hunted Junior is een echte “do it yourself game”, wat ideaal is als je een kinderfeest organiseert. Als ouder ontvang je een duidelijke uitleg met een spelcode. Zo kun je het spel eenvoudig uitleggen aan de kinderen. Het enige wat jullie nodig hebben zijn één telefoon per team en natuurlijk een telefoon voor de ouder(s). Zo kunnen jullie op die manier meekijken en weet je waar iedereen zich in de wijk bevindt. Ook leuk om op die manier het spelverloop in de gaten te houden. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

 

Kinderfeest geheel op maat in je eigen woonwijk

Kies je ervoor om een uitje te organiseren als kinderfeest, dan moet je vaak van alles regelen om alle kinderen op de uitgenodigde locatie te krijgen. Met Hunted Junior zijn lange autoritten met veel kinderen verleden tijd. Dit spel kun je namelijk overal spelen! Dus ook in je eigen buurt. Vul daarom alle benodigde gegevens in op het formulier en wij van DoeNederland.nl maken Hunted Junior geheel op maat voor jullie eigen woonwijk. Let op: Hunted Junior kan gespeeld worden vanaf 8 kinderen. Dit heeft te maken dat je 4 teams nodig hebt om een leuk spel te kunnen spelen.Contact gegevens


Hunted Junior
Karrenstraat, 22
5211 EH ’S-HERTOGENBOSCH

Contact opnemen