Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Heksenfeestje

Leuk, griezelig en spannend!Wees een echte heks!


Bij het heksenfeestje van Johan en Caroline word je omgetoverd tot een echte heks met heksenmuts, heksenneus en een heksenjurk! Daarna ga je leuke heksenspelletjes spelen. Een leuk, spannend en griezelig feestje in de stijl van heksen, fantastisch!

Wat hebben we genoten van een geweldig kinderfeestje bij jullie. Super geregeld allemaal en zo mooi om te zien hoe jullie met zoveel plezier bezig zijn. Kei hard wordt er gewerkt!! Onze complimenten. Voor herhaling vatbaar.
Door Anoniem,
Super genoten van t kinderfeestje vandaag, Dank je wel. Amy en haar vriendinnen vonden het geweldig!
Door Anoniem,
Super leuk voor kinderfeestjes!! We hebben de kids niet gehoord!!
Door Anoniem,
Een ideale plek om met kinderen naar toe te gaan of kinderfeestje te geven! Er is een speeltuin, zandbak, trampoline, luchtkussen en een kinderboerderij. Daarnaast is er een verhard gedeelte waar de kinderen kunnen spelen met skelters, fietsjes en dergelijke. Voor iedere leeftijd dus wat wils!
Door Anoniem,


Inbegrepen bij het heksen kinderfeestje


Bij het heksen kinderfeestje is eten en drinken inbegrepen waaronder onbeperkt ranja, cake met versiersels en slagroom, vers fruit op een etagère, keuze uit frites met snack, broodje knakworst, poffertjes of pannenkoeken. En niet te vergeten: uitdeelzakjes voor alle kinderen en een verrassing voor de jarige. En natuurlijk slaan we onze diertjes niet over. De kinderen mogen de dieren zelf voeren op onze boerderij met de boer of boerin. Altijd een groot succes!


Contact gegevens


Heksenfeestje Johan&Caroline
Wagenstraat 47
4845 CX Wagenberg

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Heksenfeestje Johan&Caroline