Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Binnenspeeltuin Heggies Speelschuur

Mooi of slecht weer, het is altijd Heggies Speelschuur weer!De leukste plek voor jouw feestje!


Heggies Speelschuur, de leukste plek voor jouw kinderfeestje! Bij Heggies is het altijd feest, lekker warm en droog binnenspelen met al je vriendjes en vriendinnetjes. Bij mooi weer kun je ook spelen in onze buitenspeeltuin, en op het speelplein met trampolines, luchtkussen en pannaveld. En wat dacht je van lekker crossen met de skelters?  Wanneer je patatjes blijft eten wordt het pas echt feest. Onze 'verstrooide' kok is altijd de borden kwijt waardoor je de patat zo van tafel mag eten! Met een lange of een korte mayonaise erbij wordt er nog lang over nagepraat door de kinderen.  Voor de jarige natuurlijk een cadeautje en voor alle kinderen cake versieren of een snoepzakje mee naar huis. Dit en nog veel meer is mogelijk bij Heggies Speelschuur in Emst! Kinderfeestjes zijn al te organiseren vanaf € 4,80 per kind. Volwassenen hebben bij ons altijd gratis entree.

Vandaag een heerlijk feestje van onze zoon Douwe gevierd bij Heggies Speelschuur!! Heel relaxed voor ons en het allerbelangrijkste. ..de kids gingen uit hun dak!!! BEDANKT HEGGIES!!!
Door Anoniem,
Hele goede service, vriendelijk personeel, schone en goed onderhouden hal, super overzichtelijk voor ouders en vele uren spelplezier voor kinderen! Kortom top, bedankt!
Door Anoniem,


Heggies Speelschuur beoordeeld met 5 sterren.


Tijdens het boodschappen doen kregen wij kortingsbonnen van Heggies Speelschuur. Waar wij al een aantal binnenspeeltuinen bezocht hebben waren we hier nog niet geweest. Emst is 20 minuten rijden vanuit Apeldoorn en is dan ook goed te doen. Afgelopen zaterdag was het guur, nat en koud. Voor ons een goede reden om eens te gaan kijken met onze jongens van 3 en 6. Eenmaal binnen voelde het erg gemoedelijk, vriendelijke ontvangst en een knusse gezellige ruimte. Niet zo groot maar wel een erg uitnodigend toestel. Zelfs voor papa en mama want ook wij zijn van de glijbaan geweest. De zaal zat al snel gezellig vol, wat wil je ook anders met dit weer. Na een klein uurtje de kinderen pas weer terug aan tafel gezien. ‘Wij hebben dorst’ zeiden zij met rode wangen van het spelen. Bekertje ranja en voor ons een kopje koffie voor erg schappelijke prijzen. Lekkere muffin en voor de kinderen een plakje cake met slagroom! We zijn er tenslotte toch even uit. Het plan was thuis te gaan lunchen maar de kinderen waren nog niet uitgespeeld. Daarom toch maar even patatjes en tosti’s gegeten. Kinderen blij en wat een lekkere tosti’s. Leuk geserveerd met wat groen erbij en best snel klaar ondanks de vele tosti’s die voorbij kwamen. Na het eten nog even spelen en dan de schoenen aan om naar huis te gaan. Dames en heren van Heggies bedankt voor de fijne uurtjes. Wij komen zeker weer! Wat ons nog het meest beviel was dat het allemaal zo overzichtelijk maar ook schoon is! Zeker een dikke plus.


Contact gegevens


Heggies speelschuur
Langeweg 14
8166 GT Emst

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Heggies speelschuur