Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Een meesterlijke goochelshow!

veilig en verantwoord - corona proofTovermeester Lars op jouw kinderfeest


Een goochelaar met een originele presentatie, indrukwekkende trucs en een leuke interactie met kinderen, dat kan alleen maar een Tovermeester zijn!

 En dat klopt, want Tovermeester Lars is niet alleen een meester in toveren, hij is doordeweeks ook onderwijzer en laat zijn klas regelmatig van de ene verbazing in de andere vallen. 

Met Tovermeester Lars boek je kwaliteit. De magische show boordevol coole trucs is zeer compleet en afgezien van een enkel stopcontact kun je erop rekenen dat Lars alle randzaken tot in de puntjes zelf verzorgt.
 
In de huidige tijd houdt Lars rekening met alle richtlijnen van het RIVM. De show zit nog steeds boordevol interactie, maar er wordt ook rekening gehouden met de 1,5 meter regel. 

Last-minute annuleren en/of verplaatsen van de show als gevolg van een positieve besmetting is mogelijk. Stuur een e-mail voor meer informatie. 


Vandaag was Lars bij ons voor een tuinshow. Met gepaste afstand (in deze tijd van corona) hebben wij enorm genoten van mooie en verbazingwekkende trucs! Lars brengt het erg leuk, en de show zit goed in elkaar! Een echte aanrader!
Door Linda vd Berg,
Lars is op onze locatie voor mensen met een verstandelijke beperking een show komen geven. Hij heeft de act aangepast aan de doelgroep en de huidige rivm maatregelen en wist íedereen (ook de begeleiders ; ) te boeien en verbazen! Leuke afwisseling in de show met verhaal/grappen en trucs!
Door S. Sas,
We hadden een prachtige kleine voorstelling in onze eigen woonkamer! En we snapten nog steeds niet hoe hij de trucs doet! Zelfs als je er met je neus bovenop zit! Lars is een entertainer die zijn show prima op zijn publiek richt en aanpast.. Een aanrader.
Door J. Endert,


Wat kunt u verwachten?


Corona Proof Goochelshow MAGIC@HOME
(Standaard +/- 45 minuten of Deluxe +/-60 minuten)

De goochelshow van Lars van Tuijl is een zeer geschikte oplossing voor een veilig- maar tevens ouderwets gezellig kinderfeest. 

Een datum prikken, zitten en genieten. Zo makkelijk kan het zijn om een magisch kinderfeestje voor uw kinderen vorm te geven. De jarige en zijn vriendjes maken kennis met meester-goochelaar Lars van Tuijl. De kinderen genieten van een visuele, grappige én interactieve show waarbij de jarige een hoofdrol mag vertolken. Bij Magic@Home zit iedereen op de eerste rij zit en worden de kinderen op een persoonlijke manier aangesproken. Magic@Home is te boeken in een standaard en een deluxe variant en kan tevens worden uitgebreid met een echte goochelworkshop!

Kosten: Vanaf €150,- incl. btw en reiskostenContact gegevens


Goochelaar Lars (Corona proof!)
Oranjetip 9
5345HZ Oss

Contact opnemen