Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Een meesterlijke goochelshow!

veilig en verantwoord - 100% corona proofTovermeester Lars op jouw kinderfeest


Een goochelaar met een originele presentatie, indrukwekkende trucs en een leuke interactie met kinderen, dat kan alleen maar een Tovermeester zijn!

 En dat klopt, want Tovermeester Lars is niet alleen een meester in toveren, hij is doordeweeks ook onderwijzer en laat zijn klas regelmatig van de ene verbazing in de andere vallen. 

Met Tovermeester Lars boek je kwaliteit. De magische show boordevol coole trucs is zeer compleet en afgezien van een enkel stopcontact kun je erop rekenen dat Lars alle randzaken tot in de puntjes zelf verzorgt.
 
In de huidige tijd houdt Lars rekening met alle richtlijnen van het RIVM.
Zo zit de show nog steeds boordevol interactie, maar zonder dat de kinderen fysiek in aanraking hoeven te komen met Lars of zijn spullen. 

Vandaag was Lars bij ons voor een tuinshow. Met gepaste afstand (in deze tijd van corona) hebben wij enorm genoten van mooie en verbazingwekkende trucs! Lars brengt het erg leuk, en de show zit goed in elkaar! Een echte aanrader!
Door Linda vd Berg,
Lars is op onze locatie voor mensen met een verstandelijke beperking een show komen geven. Hij heeft de act aangepast aan de doelgroep en de huidige rivm maatregelen en wist íedereen (ook de begeleiders ; ) te boeien en verbazen! Leuke afwisseling in de show met verhaal/grappen en trucs!
Door S. Sas,
We hadden een prachtige kleine voorstelling in onze eigen woonkamer! En we snapten nog steeds niet hoe hij de trucs doet! Zelfs als je er met je neus bovenop zit! Lars is een entertainer die zijn show prima op zijn publiek richt en aanpast.. Een aanrader.
Door J. Endert,


Wat kunt u verwachten?


Corona Proof Goochelshow (+/- 60 minuten)
De goochelshow van Lars van Tuijl is een zeer geschikte oplossing voor een veilig- maar tevens ouderwets gezellig kinderfeest. Lars roept veelvuldig de hulp in van de kinderen en belt zelfs een digitale goochel-hulplijn om een nieuwe truc te leren. De kinderen houden hun adem in wanneer Lars een fles sinaasappelsap leeg giet in zijn schoen, maar daarbij vergeet om zijn magische hulpmiddel te gebruiken. Als dat maar goed gaat…
In de show worden alle kinderen betrokken en is er natuurlijk een speciale hoofdrol weggelegd voor de jarige!

Kosten: Tijdelijk slechts €125,- incl. btw en reiskostenContact gegevens


Goochelaar Lars (Corona proof!)
Oranjetip 9
5345HZ Oss

Contact opnemen