Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Goochelaar HenryGoochelaar voor jong en oud


Met een kinderfeestje eens wat anders doen dan zwemmen of naar de dierentuin? Is het thema sprookjes, prinsen en prinsessen of misschien wel magie? Huur dan Goochelaar Henry Moerman in voor een leuk optreden die voor iedere leeftijd geweldig is!! Tijdens het optreden worden de kinderen onder anderen verbaast door een eend die een gekozen kaart terug vindt, suiker wat voor hun ogen in snoep verandert (en natuurlijk wordt uitgedeeld) en als klap op de vuurpijl een ├ęchte duif die uit het niets lijkt te verschijnen! Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit het assortiment wat het feest voor uw kind geweldig kan maken.

Henry Moerman is een spontane, humoristische en getalenteerde straatartiest. Het publiek staat bij hem centraal. Henry heeft een breed repertoire dat zowel gericht is op volwassenen als op de kleintjes. Daarnaast is hij ook nog heel veelzijdig, aangezien hij zowel op straat staat als dat hij in te huren is voor feestjes en partijen. Hij geniet van zijn vak en dat is aan alles te zien!
Door Petra Prins,
We hebben je ontdekt in het dolfinarium ! En besloten om je te boeken voor ons evenement kunst achter de ramen. En wat was het geweldig ! Goede goochelaar ! Super gericht op kinderen, die vonden het allemaal maar wat interessant.
Door Sharon Smits,

Verbazig, altijd en overal


Uw gasten verlaten gegarandeerd krabbend achter hun oor en zullen nog lang napraten over de magische kunsten die tijdens het feest voor hun ogen vertoont werden! Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Henry!


Contact gegevens


Goochelaar henry moerman
Klaarkamp 26
9873 RH Gerkesklooster

Contact opnemen