Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Goochelaar en jongleur Lars van der Meij

Een onvergetelijk kinderfeestje!Goochelaar en jongleur Lars van der Meij


Wilt u een kinderfeest dat de kinderen nooit meer zullen vergeten. Boek dan goochelaar en jongleur Lars van der Meij. Een mix van magie, humor en goochelkunsten in 50 minuten gewoon bij u thuis!
 
Lars van der Meij is al meer dan 15 jaar goochelaar en jongleur. Met een hoop magie, jongleerkunsten en een flinke dosis humor heeft hij al vele kinderen en volwassenen mogen entertainen door heel Nederland!
 
Met goochelaar en jongleur Lars is het kinderfeest compleet!
Doe geheel vrijblijvend een prijsaanvraag bij Lars van der Meij.
 

Bedankt voor je show, leuke trucs en geduld met de 10 jarigen. Ik heb nog nooit zoveel positieve reacties op een partijtje gehad!
Door Saskia,
Wat hebben we genoten van Lars! Kids en ouders waren onder de indruk en allemaal super enthousiast. De kids kregen een workshop goochelen en mochten de spulletjes mee naar huis nemen zodat ze thuis konden laten zien welke truc ze geleerd hadden. Bedankt voor dit top feestje!
Door Marielle,
Thanks for the show Lars, was very entertaining and professional!
Door David,

Geniet van de show en ga daarna zelf aan de slag met gave trucs!


Kindershow + workshop
De 50 minuten durende show begint met een flitsende jongleershow gevolgd door een interactieve, humoristische goochelshow van 30 minuten. Daarna worden de kinderen zelf een goochelaar in de workshop waarbij ze trucjes leren met elastiekjes, stiften en speelkaarten die ze ook mee naar huis mogen nemen. Ook is het mogelijk om ballonnen te vouwen in plaats van de goochelworkshop. Hierbij vouw ik onder andere ballonhondjes, zwaarden, bloemen en olifantjes.
 
Podiumshow
Zoek je een gaaf optreden voor een feest of voor school? Lars doet ook podium optredens! De show begint met een korte flitsende jongleershow gevolgd door 30 minuten vol grappige en verbazingwekkende trucs die jong en oud versteld laten staan. De show is zeer interactief met veel humor tussendoor.


Contact gegevens


Goochelaar en jongleur Lars
Klinkenbergstraat 59
2136AB Zwaanshoek

Contact opnemen