Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Kinderfeestje Drenthe Lange Jan de Trucjesman

Onvergetelijk magisch kinderfeest met goochelen en ballonkunstwerkenKinderfeestje verzorgd door Blown en Twisted Entertainment


Hallo, je bent op deze site aangekomen omdat je een magisch kindefeestje voor je zoon of dochter wil organiseren. Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Arjen Reinders en ik ben al meer dan 18 jaar actief als kindergoochelaar en heb al meer dan 500 kinderfeestjes in Nederland en Duitsland verzorgd. De magie van het goochelen de psychologie er achter en interactie met kinderen en volwassen hebben mij altijd al erg gefacineerd. Ik krijg voldoening uit het idee dat mensen en kinderen dor middel van entertainment in een staat van verwondering terecht kunnen komen. Daarbij mag natuurlijk de interactie met het publiek niet ontbreken. 
 
*Vanaf €. 119,-  voor 45 minuten*

Hallo Lange Jan (alter ego van Arjen): uit de reacties van de kinderen en natuurlijk onze eigen ervaring blijkt dat het helemaal top was. We hebben een zeer geslaagd feest gehad. De kinderen spraken nog lang over de indrukwekkende trucs na. Voor ons is het feest geslaagd en we hebben uw visite kaartjes uitgedeeld. Nogmaals bedankt voor uw tijd en moeite, en we zien elkaar weer snel.
Door Fam. Wessel,
Hoi Arjen, ik wilde altijd mailen. Ja, wij vonden het ook geweldig! Er is nog dagen over nagepraat. Joey kon ‘s avonds niet slapen. Hij bleef de spreuk maar herhalen, zodat hij hem niet meer zou vergeten, want dan kon hij niet meer toveren. Ook de andere kinderen hebben het reuze naar hun zin gehad. Van families waar 2 kinderen van waren gekomen bleven de kinderen herinneringen ophalen. Ook tijdens de kringgesprekken in groep 3 en groep 4 werd het nog een keer ten tafel gebracht.
Door Renate,
De voorstelling van Arjen was een groot succes! Het Hij speelde heel aardig en kundig in op de onverwachte opmerkingen van de kinderen. Maar ook de volwassenen hebben genoten. En de ballonnen creaties waren schitterend.Zijn optreden was het hoogtepunt van mijn 70ste verjaardag!
Door Maaike,


Wat houdt een kinderfeest van mij in?


Er zijn drie dingen waar kinderen van houden: domme grappen, absurde gebeurtenissen en onzinnige, gekke dingen. En dit is precies wat Lange Jan de Trucjesman met zijn Tafel Vol Trucs en HUMOR aanbied. Het kinderfeestje en mijn interactie met de kinderen begint direct wanneer ik bij uw voordeur sta. De grappigste en vriendelijkste kindergoochelaar Lange Jan de Tucjes Man uit Drenthe is  op het verjaardagsfeestje van uw zoon / dochter  gearriveerd. Ik neem altijd een grote tafelkoffer mee. Deze koffer zit vol verbazingwekkende trucs.  Met deze koffer word elk verjaardagsfeestje een magisch feest.

Dolle pret, verbazingwekkende trucs, professioneel en vakkundig geleverd, cadeautjes, interactie met het publiek, prachtige ballonkunstwerken, passende muziek; dit zit allemaal in het pakket en ik lever meer.

Ik maak contact met uw kind en zijn vriendjes,

Zij ervaren werkelijke wonderen en lachen zo als ze nooit eerder hebben gelachen,

de ouder voelt u op uw gemak,

Samen zorgen we ervoor dat ‘dit’ kinderfeest  nog vele jaren door uw kind herinnerd zal worden.

Ik besteed bijzonder veel aandacht aan het jarige kind (feestvarken) en personaliseer ik trucs zodat ze zich extra speciaal voelen. Ik moedig ze aan om actief mee te doen, maar zal een kind nooit in een bepaalde situatie dwingen. In mijn shows worden de kinderen niet in verlegenheid gebracht en respectvol behandeld. Elk kinderfeestje (verjaardagsfeestje)  hoort er zoals op het onderstaande filmpje uit te zien. Zie de kinderen genieten. Arjen Reinders is niet alleen gespecialiseerd in kinderfeesten. Hij verzorgt zijn entertainment het maakt hem niet uit of het nu om een bedrijfsfeest of kinderfeestje gaat.Contact gegevens


Goochelaar Arjen Reinders
Hamrik 12
9531 ES Borger

Contact opnemen