Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragenKinderfeestje verzorgd door Blown en Twisted Entertainment


Hallo, je bent op deze site aangekomen omdat je een magisch kindefeestje voor je zoon of dochter wil organiseren. Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Arjen Reinders en ik ben al meer dan 18 jaar actief als kindergoochelaar en heb al meer dan 500 kinderfeestjes in Nederland en Duitsland verzorgd. De magie van het goochelen de psychologie er achter en interactie met kinderen en volwassen hebben mij altijd al erg gefacineerd. Ik krijg voldoening uit het idee dat mensen en kinderen dor middel van entertainment in een staat van verwondering terecht kunnen komen. Daarbij mag natuurlijk de interactie met het publiek niet ontbreken.


Hallo Lange Jan (alter ego van Arjen): uit de reacties van de kinderen en natuurlijk onze eigen ervaring blijkt dat het helemaal top was. We hebben een zeer geslaagd feest gehad. De kinderen spraken nog lang over de indrukwekkende trucs na. Voor ons is het feest geslaagd en we hebben uw visite kaartjes uitgedeeld. Nogmaals bedankt voor uw tijd en moeite, en we zien elkaar weer snel.
Door Fam. Wessel,
Hoi Arjen, ik wilde altijd mailen. Ja, wij vonden het ook geweldig! Er is nog dagen over nagepraat. Joey kon ‘s avonds niet slapen. Hij bleef de spreuk maar herhalen, zodat hij hem niet meer zou vergeten, want dan kon hij niet meer toveren. Ook de andere kinderen hebben het reuze naar hun zin gehad. Van families waar 2 kinderen van waren gekomen bleven de kinderen herinneringen ophalen. Ook tijdens de kringgesprekken in groep 3 en groep 4 werd het nog een keer ten tafel gebracht.
Door Renate,
De voorstelling van Arjen was een groot succes! Het Hij speelde heel aardig en kundig in op de onverwachte opmerkingen van de kinderen. Maar ook de volwassenen hebben genoten. En de ballonnen creaties waren schitterend.Zijn optreden was het hoogtepunt van mijn 70ste verjaardag!
Door Anoniem,

Alle kinderen krijgen tijdens mijn kinderfeest pakket een kans om in het zonnetje te staan. Dit betekent dat ze de kans krijgen om naast mij te staan en mij te helpen bij de verschillende wonderen die ik vertoon. Wanneer het om een verjaardagsfeest gaat zal ik de jarige nog meer in het zonnetje zetten. Deze zal dan samen met mij een magisch cadeau tevoorschijn goochelen. Dit cadeau mag de jarige dan mee naar huis nemen. De hoofdrol in de show krijgt mijn alter ego Lange Jan de trucjesman. Hij zorgt voor veel variatie zijn show bestaat uit een uitéénschakeling van grapjes, interactie en verhaaltjes die de goocheltrucs nog aantrekkelijker maken. Hieronder beschrijf ik mijn kinderfeest pakket van 1 uur. Dit kinderfeest is dan ook het meest aangevraagd bij mij. Het kinderfeest bestaat uit: 30 - 40 minuten goochelshow, interactie, choco de aap en of stinky het stinkdier, snoep, magisch cadeau voor de jarige, de laatste 20 a 25 minuten krijgt iedereen een door mij zelfgemaakt ballonnen kunstwerk als souvenir.Contact gegevens


Goochelaar arjen reinders
Hamrik 12
9531 ES Borger

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Goochelaar arjen reinders