Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Een verjaardag om nooit te vergeten!

Een verjaardag om nooit te vergeten!Freerun University- Houten


Tijdens de freerunfeestjes leer je wat freerunnen echt is. Van salto’s tot sprongen maken, alle trucs worden geoefend!

Een leuk actief feestje! Dit was precies wat wij voor ons zoontje voor ogen hadden. Van over obstakels springen en klimmen naar salto’s maken in een schuimbak, erg gevarieerd dus! Een genot om naar te kijken, en de kinderen hebben ook ontzettend veel plezier gehad!
Door Bert Pannenkoek,
Het was voor de jongens een onwijs leuke ervaring. Ze kregen zeer goede begeleiding en de trainer was erg leuk met de kinderen. Zelfs de taart was in freerun thema, al met al een geslaagd feestje!
Door Yvonne,
Super leuk feestje, ondanks dat de kinderen geen ervaring hadden vonden ze het geweldig. Zelfs voor ons was het erg leuk om de kinderen bezig te zien. Aan het einde hebben we nog een leuke groepsfoto gemaakt. Een echte aanrader!
Door Maaike,

Vier je verjaardags feestje in de Freerun University!

Tijdens de freerunfeestjes leer je wat freerunnen echt is. Van salto’s tot sprongen maken, alle trucs worden geoefend! Daarnaast worden de feestjes gegeven door échte freerunners waardoor je ook nog eens de spectaculairste trucs te zien krijgt. En als kers op de taart krijgt de jarige ook nog eens een Freerun University shirt! Keuze uit 90 minuten, 120 minuten of 180 minuten. Met en zonder taart!

Freerun University is de indoor freerun locatie waar elke skill en beweging op elk niveau beoefend kan worden. Alles is mogelijk in de Freerun University van vaste freerunning lessen tot kinderfeestjes.

Meld je direct aan op: https://houten.freerununiversity.com/feestjes/Contact gegevens


Freerun University-Houten
Lange Schaft 9B
3991 AP Houten

Klik voor email

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Freerun University-Houten