Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Escape Room Schagen

Een kinderfeestje waar nog lang over wordt nagepraatKom escapen bij Escape Room Schagen


Beleef je kinderfeestje bij Escape Room Schagen. In onze escape rooms heb je 60 minuten de tijd om door middel van het oplossen van puzzels, raadsels en het verhaal te volgen de uitgang te vinden.
 
Onze escape rooms zijn geheel in thema aangekleed en je bevindt je echt in een compleet andere wereld. Wil jij met je vriendjes en/of vriendinnetjes graag een escape room spelen en op onderzoek uitgaan? Wij hebben twee verschillende kamers waarin jullie een fantastisch feestje gaan beleven.
 
The Chocolate Factory | Vanaf 8 jaar
Weten jullie het geheime bonbonrecept uit de chocoladefabriek van Sammy te stelen?
 
Space Lab | vanaf 10 jaar
Weten jullie het mysterie rondom Nora op te lossen met onze eigen SIRI, genaamd Luna.

Leuk ontvangen,en een hele leuke kamer bezocht!! Waren met een groep enthousiaste kinderen die aardig in het verhaal opgingen!
Door Patrick,
Wij hebben het kinderfeestje van onze zoon gevierd (10-11 jaar). Een aantal hadden al meerdere malen een escape room gedaan. Helaas was het ons niet gelukt te ontsnappen, maar iedereen vond het geweldig. Sommige waren zelfs teleurgesteld dat de tijd voorbij was. Absoluut een aanrader!!
Door Monique,
“Beste kinderfeestje ooit!” volgens mijn dochter. De meiden gingen helemaal op in het verhaal alsof ze een rol in een film hadden!… de hele volgende dag er nog over nagepraat…
Door Yvonne,


De leukste escape rooms van Escape Room Schagen


Wil je een origineel kinderfeestje waarin jullie worden uitgedaagd en echt op onderzoek uitgaan? Kies dan voor één van de Escape Rooms van Escape Room Schagen.

The Chocolate Factory | De Lekkerste Escape Room van Nederland

De neef van Willy Wonka, Sammy Sweettooth, houdt net als Willy Wonka van chocolade. Zijn fabriek, The Sweettooth Factory, is gevestigd in Schagen en hier worden de meest lekkere bonbons gemaakt. Het recept hiervan is uiteraard een streng bewaakt geheim. Om bekender te worden in Schagen en de rest van het land heeft Sammy besloten om rondleidingen te geven, waarvoor bezoekers zich in groepjes kunnen inschrijven. Een goede tip van Sammy, kom niet met een te volle maag, want er is genoeg te snoepen voor de echte zoetekauw.
 
Ook jullie hebben besloten deze rondleiding bij Sammy te reserveren. Een van Sammy zijn werknemers is dit ter ore gekomen en benaderd jullie na het reserveren in het geheim. Hij wil graag met jullie samen werken om te kijken of het mogelijk is om tijdens de rondleiding op een onbewaakt ogenblik binnen te dringen in de machinekamer van de fabriek en het recept van de bonbons te stelen. Gaat jullie dit lukken… of worden jullie gesnapt door Sammy?
 
√ Vanaf 8 jaar  √ In niveau aanpasbaar √ t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassene
 

Space Lab | In de top 10 van Nederland

Nora Fontani, een vooraanstaand ingenieur, is dood gevonden in het NASA Training Center in Schagen. De laatste 8 maanden heeft ze intensief gewerkt aan haar project “Luna”. Een echte AI, haar eigen SIRI, een computer die denkt en redeneert als een mens. Dit project heeft ze onlangs afgerond en nu is ze er niet meer. Was er iemand uit het trainingscentrum jaloers, liep ze iemand voor de voeten of was er liefde in het spel? Ga samen met Luna op onderzoek en ontdek wie er verantwoordelijk is voor deze tragische gebeurtenis.
 
√ Vanaf 10 jaar  Aanpasbaar in niveau en verhaal introductie  √ t/m 13 jaar onder begeleiding


Contact gegevens


Escape Room Schagen
Grotewallerweg 3-04
1742NM Schagen

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Escape Room Schagen