Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Coronaproof escapekist

Een spannende escaperoom maar dan thuisOntdek het geheim van de snoepfabriek


Een escaperoom maar dan voor thuis. In een grote kist is de prachtige snoepfabriek van Nel Caramel nagebouwd. Een prachtige snoepfabriek waar de lekkerste koekjes, kauwgum en chocolade gemaakt wordt. Als je in de buurt bent komt de geur van van caramel, bosbessen en frambozen je al tegemoet.

Bij iedere escapekist zit een chocoladereep en in sommige wikkels zit een bijzondere prijs, namelijk een rondleidingen door de fabriek van Nel Caramel. Wie weet winnen jullie deze prijs. Dan mag je een kijkje nemen in de machinekamer, de smaken testen in de proefkeuken en proberen de kluis te openen met geheime recepten.

De rondleidingen zijn echter niet zonder gevaar.  Sommige snoep is namelijk nog in de testfase! Durf jij het risico te nemen? Bestel dan snel je Escape kist “Het geheim van de snoepfabriek”. Misschien zit er een ticket voor een rondleiding bij.

 

Wat hebben de kinderen genoten. Dit was ver boven verwachting. Fantastisch bedacht en de kinderen gingen helemaal op in het verhaal van Nel Caramel.
Door Catherina van der Berg,
Wij hebben een hele leuk, gezellig kinderfeest gehad met de escapekist “Het geheim van de snoepfabriek”. Wat is dit mooi bedacht en gemaakt. Er zaten pittige opdrachten tussen voorde kinderen, maar ze hebben het gered zonder een hint te gebruiken. Zeer geslaagd en echt aan te bevelen.
Door Christel van Langen,
Leuk en ook nog eens lekker gemakkelijk. We hebben twee dezelfde escapekisten laten bezorgen. De kinderen waren meteen enthousiast en fanatiek omdat ze in twee teams tegen elkaar dezelfde escapekist speelden. Het snoeppakket is een aanrader om het feest helemaal in thema compleet te maken.
Door Karel van de Beuken,


Een complete escape room voor thuis


 
De escapekist is meer dan wat puzzels op een papiertje. Je ontvangt een flinke kist met echte sloten om te openen, geheime vakjes, dingen om te ruiken en te proeven en uiteraard is het nodige denkwerk vereist. 
 
Kom je er niet uit is er een online ondersteuning waar je aanwijziginen kunt vragen.
 
- Je kunt de escapekist zelf ophalen en terug brengen of laten bezorgen
- Het geheim van de snoepfabriek is speciaal gemaakt voor kinderen 
- Ideaal voor een coronaproof kinderfeestje thuis
- Betel ook een Nel Caramel snoeppakket bij de escapekist. Helemaal in thema dan is je feestje compleet


Contact gegevens


Escape kist De snoepfabriek
Langestraat 14
5353KD Dieden-Ravenstein

Contact opnemen