Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Pony op je kinderfeestje

Geweldige verrassing voor de kinderen!Een pony als gast op je partijtje


Hoe leuk is het voor een jarige die van pony's en paarden houdt om een échte pony te mogen verwelkomen op het kinderfeestje? 
 

Gegarandeerd succes

DK Horse Riding komt met veel plezier naar jouw huis of de locatie waar je het feestje viert. Dat is gegarandeerd een succes bij de kinderen!
 

Pony in thema

Extra leuk is dat de pony's ook in thema aangekleed kunnen worden. De eenhoorn is heel populair, maar ook andere versiering is mogelijk.

Pony op je feestje: poetsen, versieren en rijden!


Een pony op je kinderfeestje - dat is natuurlijk geweldig als je dol bent op pony's en paarden. Veel kinderen houden van deze prachtige dieren, én terecht. Dan is een feestje waarop je mag knuffelen met en rijden op een lieve pony gewoon fantastisch!
 

Meer dan een ponyritje

Met een bezoek van DK Horse Riding krijg je veel meer dan alleen een ritje op een pony voor de kinderen. Ze mogen de pony's lekker poetsen en zelfs mooi versieren. Een populaire versiering is de eenhoorn: zo wordt het ponyfeestje een heerlijk eenhoornfeestje. De pony kan gekleurde manen krijgen, en een hoorn op het hoofd - daar hebben de dieren helemaal geen last van.
 

Lieve, makke pony's

De pony's van DK Horse Riding zijn volledig gewend aan het contact met kinderen. Ze zijn hartstikke lief en mak. Natuurlijk is er ook altijd een begeleider bij de pony om de kinderen te helpen en op hun gemak te stellen als ze het spannend vinden.
 

Daniëlle: jarenlange ervaring

De eigenaresse van DK Horse Riding is Daniëlle Koekkoek. Zij heeft een jarenlange ervaring in het werken met pony's én kinderen. Daniëlle houdt zielsveel van haar pony's en zorgt dan ook enorm goed voor ze - dat merk je aan de dieren.
 

Ponybezoek in het hele land

Met de trailer kan DK Horse Riding in heel Nederland langskomen met één of meer pony's. Vanzelfsprekend worden er wel reiskosten in rekening gebracht.
 

Wat kost zo'n pony op je feestje?

De kosten van een ponybezoek op een feestje zijn € 85,= per pony per uur. Daarnaast betaal je dus reiskosten: € 0,50 per kilometer vanaf 1511BC - Oostzaan.
 
Voor evenementen gelden andere tarieven - die kun je natuurlijk met Daniëlle bespreken!
 
Wil je meer weten over de tarieven en de beschikbaarheid: neem snel contact op!


Contact gegevens


DK Horse Riding
Jan Bottemastraat 4
1063 VN Amsterdam

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van DK Horse Riding