Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Een compleet verzorgde escape game!De Kluis Kids


Op het oog is het een rommeltje in de kamer, maar u weet beter. Hier wordt nagedacht, worden aantekeningen gemaakt, opdrachten uitgevoerd en worden oplossingen gevonden. De tijd vliegt. Normaal een goed teken, maar nu even niet!

Ze zitten midden in De Kluis Kids. Binnen 2 uur moet de Kluis open! Zijn jullie op zoek naar een extra uitdaging? Laat ze dan tegen elkaar strijden in meerdere teams. Welk team weet de code als eerste te kraken en de Kluis te openen?

Een team bestaat uit 3 – 6 kinderen. Voor ze staat een geheimzinnige koffer, een rugzak en een Kluis. Met een druk op de knop start u het spel en mogen ze los. Hebben ze eindelijk de koffer open, beseffen ze zich dat het dan pas begint. In de koffer zitten vijf kistjes, afgesloten met hangslotjes en allerlei andere materialen. Stap voor stap worden raadsels ontcijferd en codes gevonden. Elk kistje dat opengaat, brengt het team dichter bij de cijfercode van de Kluis. Maar de timer tikt door… Lukt het om alle raadsels te ontcijferen en de Kluis te openen?


Gisteren hebben onze kids deze kluis gekraakt! Leuke en afwisselende opdrachten en best een beetje spannend toen de klok bijna op 00:00 stond. Goede instructie en mooie materialen! Dank voor deze beleving!
Door Suzan,
De kluis in huis is een super leuke escape room. Geschikt voor meerdere niveaus doordat je tips kunt geven zodat het voor iedereen leuk blijft. Tijdens het kinderfeest van mijn zoontje was iedereen was druk bezig met het oplossen van de puzzels. Ze zijn de hele tijd allemaal erg fanatiek bezig geweest. Ze hebben er allemaal enorm van genoten. Vooral de kluis en de materialen spraken erg aan.
Door Gerty,
Onze dochter heeft een hartstikke leuk kinderfeest gehad dankzij jullie kluis-kids. nLeuke opdrachten, allemaal verpakt in geheimzinnige kistjes met cijferslot die stuk voor stuk uitgevogeld moeten worden voor de code van de kluis gevonden wordt. Dankzij een mooie teamspirit en samenwerking werd de kluis net binnen de tijd gekraakt... Super!
Door Isabelle,


Praktische informatie


Voor welke leeftijd?
De Kluis Kids is speciaal gemaakt voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Bij het spel wordt een handleiding en een kluissleutel geleverd. Zo kunt u vooraf een persoonlijk cadeau in de Kluis doen en tijdens het spel sturen waar nodig. Met de uitgebreide handleiding erbij, lukt het altijd om binnen de tijd de code te achterhalen.


Waar speel je het spel?

Thuis! Je kunt de escape game thuis spelen. Wij sturen het pakket naar jullie op.


Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen € 82,50 (incl. BTW en retour verzending) voor een team van 3 tot 6 personen.
Meer dan 6 spelers? Bestel er een 2e koffer bij! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.


Wat zit er allemaal bij?
- Rugzak met spullen voor de eerste opdracht
- Een bomvolle koffer met raadsels en materialen
- Een echte Kluis met een ingebouwde timer
- Uitgeprinte handleiding voor de volwassenen


Contact gegevens


De Kluis Kids
Takkebijsters 71
4817BL Breda

Contact opnemen