Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

De Flierefluiter Binnen- en buitenspeeltuin

En een overdekte kinderboerderij!Gelukkige kinderen maak je met een kinderfeestje bij De Flierefluiter!


Wil je helemaal ontzorgd worden met het kinderfeestje? Kom dan naar De Flierefluiter in Raalte. Een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, kinderboerderij, kortom: er is gewoon van alles te doen! Kinderen gaan gelukkiger weg dan dat ze zijn gekomen. Dat is toch het allermooist aan het kinderfeestje van je kind?

De kinderen spelen met elkaar, ze hebben zo vriendjes.Er wordt veel moeite gedaan om het iedereen en voor ieder budget zo goed mogelijk te doen. Zo mag je zelf eten en drinken meenemen ( waar vind je dat nog?)nnEen gezellige boel daar, veel mag en kan.Top!
Door Aky Dul ,
Vandaag voor het eerst bij Flierefluiter geweest (zijn in de buurt op vakantie). Wat een geweldige plek om je kinderen mee naar toe te nemen! Wat is er veel te doen! Zowel binnen als buiten. Het was erg rustig (max 20 kinderen of zo) vandaag, kan me goed voorstellen dat het in de zomer een gekkenhuis is met veel kinderen. Maar ach, alles voor de kids he! :) Jammer dat we in de buurt waar wij wonen niet zo'n grote speelboerderij hebben. Dat is het enige minpunt wat ik kan verzinnen! Haha.
Door Harm Renkers,
Fijne speeltuin voor de kinderen, binnen en buiten.nnBinnen is er een grote indoor speelzolder met klimtoestellen, glijbanen, speelhuisje, fietsbaantje, voetbalveldje, springkussen en hoeken om met megabloks te bouwen.nnBuiten zijn er speeltuinen, trampolines, een springkunnen, een doolhof, geitjes de geaaid kunnen worden, knuffel schuur met cavia's en konijnen en voor het hele mooie weer een ondiep zwembad om lekker te spetteren.
Door Arnold Roolvink ,


Contact gegevens


De Flierefluiter
Raarhoeksweg, 49
8102SZ Raalte

Contact opnemen