Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Betaalbare feestjes voor 8 tot 12-jarigen

Spannende speurtocht met app en chatbot - Super SecretEen kinderfeestje thuis vieren was nog nooit zo makkelijk... En nog nooit zo spannend!


Hoe spannend is het om samen met vriendjes en vriendinnetjes als superdetectives aan het werk te mogen? Ga in opdracht van commissaris Maurits van het Geheim Opsporingskorps op jacht naar een dievenbende en ontmasker de dader van een grote diamantdiefstal. Maar wees voorzichtig op je speutocht, want deze missie is top secret!

Om erachter te komen wie de dief is, hebben jullie natuurlijk een detectivegadget nodig: de Super Secret app, een iPhone of Android app met handige spionagetools. Hiermee luister je de dader af en ontcijfer je geheime boodschappen. Neem via Facebook Messenger contact op met commissaris Maurits van het GOK en het speurwerk kan beginnen!


Vorige zaterdag hebben we het Super Secret spel gespeeld voor de verjaardag van onze zoon. Het was echt superleuk!! nAlle kinderen waren superenthousiast! :-)
Door Nele,
Onze dochter speelde het spel bij een vriendinnetje en vond het super tof! Zo tof dat ze dit ook voor haar verjaardagsfeest zou willen doen!
Door Sofie,
Dank je wel voor de toffe ervaring! Met het verjaardagsfeestje van onze zoon doen we het nog eens een keertje over 😉
Door Ine,
We hebben ons dit weekend geweldig geamuseerd met de 'operatie ruwe diamanten'! Nogmaals bedankt 😊
Door Elke,


Wat mag je verwachten?


Het Super Secret spel duurt gemiddeld 90-120 minuten. Dit mag uitlopen, je zit niet aan een tijd vast. Als het écht te lang duurt, kun je als volwassene de kinderen een beetje op weg helpen. 

Bij veel kinderen kun je het spel spelen in teams van 3-4 kinderen.

Er is één telefoon nodig bij dit spel, met toegang tot internet en opgeladen ;) 

Je zit niet aan een tijd of afspraak vast, dus je kunt zelfs op het laatste moment het spel wat uitstellen, of juist eerder starten. 

De voorbereiding is echt niet veel werk. 

Omdat de kinderen gaan speuren is het leuk als de speelplek niet volledig open is. Een beetje spanning mag best, en het is zonde als ze van een afstand de enveloppen al zien. 

In de handleiding uit de box staan tips voor het geval er iets niet gaat zoals gepland, bijvoorbeeld wanneer een buurtbewoner een van de enveloppen meeneemt...

Een box wordt gratis bij jou thuis bezorgd!Contact gegevens


Spannende speurtocht met appKlik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Spannende speurtocht met app