Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Laat dromen uitkomen!

wij zijn de specialist in originele kinderfeestjes, entertainment en ballonnen!Unieke kinderfeestjes op locatie in Weert (Limburg)


Is uw zoon of dochter binnenkort jarig? Organiseert u zelf altijd de kinderfeestjes regio Weert?  De organisatie van een kinderfeestje valt vaak niet mee, het kost immers veel werk en tijd. Uren zoeken naar leuke thema’s en ideeën op internet, met vaak niet het gewenste resultaat.

Creating Memories organiseert begeleide kinderfeestjes in regio Weert (Limburg). Onze feestjes zijn van begin tot eind een hele beleving voor de kinderen. Met verschillende thema’s bieden wij voor ieder wat wils. Creating Memories geeft een unieke draai aan de kinderfeestjes en creëert hiermee een blijvende herinnering voor de kinderen. Onze feestjes worden geheel begeleid door een van onze ervaren medewerkers met passie voor het vak. Uiteraard komt de begeleiding geheel verkleed in thema. Dit zorgt voor een onvergetelijk feestje voor uw zoon/dochter.

Met ons in huis heeft u zelf geen zorgen, wij verzorgen het feestje van A tot Z.


Afgelopen week het unicorn feestje van onze dochter gevierd. De meisjes liepen trots in een echt unicorn rokje, met unicorn haarband en een zelfgemaakt T-shirt rond en de stoere jongen mocht een echte draak zijn.nSchminken, knutselen, dansen, spelen, zingen, snoepen..... dit feestje was TOP!
Door Chantalle,
Wat een superleuk kinderfeestje hebben wij gehad, de kinderen waren ontzettend enthousiast en vonden het geweldig!nnOnze zoon werd 7 jaar en wilde graag een ridderfeest en dat heeft hij gekregen! Voor het feestje begon werd de hele ruimte omgetoverd in ridderstijl. Van een echte ‘ridder’ vlaggenlijn tot decoratie op de raam. Een echte ridderkist tot aan een compleet gedekte tafel in ridderstijl MET een ware draak! Alle jongens kregen een ridder outfit met helm en voor het enige meisje was er gezorgd voor een mooie prinsessenjurk met kroon.nnWe hebben zoveel spelletjes gedaan die ook weer pasten in het thema, echt leuk! De tijd vloog voorbij! De T-shirtjes die ze gekleurd hadden droegen de meeste kindjes de volgende dag trots aan naar school ?. Dit vonden ze ook erg leuk om te doen! Al met al een heel geslaagd feestje waar papa en mama alle zorg uit handen is genomen ?
Door Sanne,
De kinderen kwamen met veel verhalen thuis. nZe waren helemaal enthousiast en trots op hun glitterslijm en glitter tattoo! nDankjewel voor de goede zorgen.
Door Janou,
Contact gegevens


Creating Memories
Graafschap Hornelaan 134E
6004 HT Weert

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Creating Memories