Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Bubbelvoetbal Champions - een sportief kinderfeestje

Word jij de Frenkie of Memphis van het bubbelvoetbal?Jouw Bubbelvoetbal Champions kinderfeestje


Passen naar je medespeler, schieten op een klein doeltje of slalommen tussen pylonen: doodgewone voetbaloefeningen, maar probeer ze maar eens te doen terwijl je in een grote, opblaasbare bal zit! Tijdens jouw Bubbelvoetbal Champions-kinderfeestje tovert een sportieve begeleider van Sportivun jou, je vriendjes en vriendinnetjes om tot professionele bubbelvoetballers. En dan is het tijd voor de alles beslissende Champions-finale… Word jij de Frenkie of Memphis van het bubbelvoetbal?


Hoe ziet jouw Bubbelvoetbal Champions kinderfeestje er uit?


Is dit jouw favoriete feestje? Maak dan de keuze uit een van de onderstaande pakketten:
 

Pakket A

Een uur lang bubbelvoetballen op een veld bij jou in de buurt. Een pauze is niet inbegrepen bij dit pakket; het draait puur om bubbelvoetbalplezier. Pakket A is ideaal als je bijvoorbeeld van plan bent thuis te lunchen of te dineren.

Pakket B

Binnen dit pakket zetten we het veld anderhalf uur lang op z’n kop! Tussendoor zorgen wij voor een Sportivun-bidon met limonade (de bidon mag je na afloop houden) en een zakje chips voor iedere deelnemer.

Pakket C

Liefst twee uur lang rennen, beuken en bouncen. Een pauze is inbegrepen, waarbij iedere deelnemer een bidon met limonade (de bidon mag je na afloop houden) en zakje chips krijgt.Contact gegevens


Bubbelvoetbal Champions
Een gymzaal bij u in de buurt in en/of rondom de volgende plaatsen: Bussum, Laren, Leusden, Huizen, Doorn, Nijkerk, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Soest, De Bilt, Houten, Maarssen, Veenendaal, Amersfoort, Barneveld, Woudenberg, Zeist, Eindhoven, St. Michielsgestel, St. Oedenrode, Beek en Donk, Mariahout, Nuenen, Mierlo, Geldrop, Best, Nederwetten.
Meer informatie of jouw kinderfeestje boeken? Bel dan met 035 – 30 30 035 of vul het contactformulier in!

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Instagram pagina
Bezoek onze Linked-In pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Bubbelvoetbal Champions