Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Speel BubbelVoetbal op jouw feestje!BubbelBal is hilarisch zowel geschikt voor kinderen als volwassenen.


Bij BubbelBal kun je een partij BubbelVoetbal spelen. Bij BubbelBal krijg je een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen BubbelBal.

Wat een “cool” verjaardagsfeestje was het voor ons zoontje! Dankzij Yannick van BubbelBal. De kids hebben zich enorm vermaakt met de estafette-race, voetbal en bunker-trefbal!
Door Anoniem,
Geweldig kinderfeestje gehad met deze bubbelballen! Contact vanaf het begin prima en duidelijk, enthousiaste en prettige begeleiding. Bedankt! P.s. niet alleen de kinderen vonden het leuk maar ook de ouders!! Ook een aanrader voor teamuitjes en bedrijfsfeestjes.
Door Anoniem,
Op 12 juli verjaardagsfeestje van mijn 12-jarige dochters gevierd. Ze hebben bubbelbal gedaan. Ze vonden het echt geweldig. Heel veel lol gehad. Het tegen elkaar aan botsen, rollen over de grond. Het was een groot succes.
Door Anoniem,

BubbelBal verzorgt ook Apenkooi, Sportieve Kinderfeestjes. Trefbal etc.


Bij BubbelBal gaat het niet om de prestaties, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft. Met de BubbelBallen kun je een partijtje BubbelVoetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Naast voetbal zijn er diverse spelvarianten mogelijk. Door de grote plastic bal, die je draagt tijdens BubbelBal, kan je op de grond rollen en tollen. Als je omver wordt geduwd maak je een zachte landing. Door de vele botsingen die je onderling maakt staat BubbelBal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten. Naderhand zal er ook met plezier worden nagepraat over de activiteit. BubbelBal is de ideale activiteit voor een kinderfeestje, geheel verzorgd op de locatie waar jullie dat willen. BubbelBal kan op elke locatie die jij wilt. Als we maar een ruimte van 20x12m hebben. Bijv. de gymzaal om de hoek of het grasveld in de wijk. Wij komen naar je toe.


Contact gegevens


Bubbel voetbal spelen
Zegendijk 16F
7136LS Zieuwent

Contact opnemen