Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Bubbel Voetbal AmsterdamBubbel voetbal kinderfeestje


Vier jullie kinderfeestje bij Bubbel voetbal Amsterdam. Gehuld in een enorme plastic bal kunnen de kinderen elkaars voetbalkunsten laten zien. Wie is de Johan Cruijff van de groep? De jarige natuurlijk. Het is een super leuke ervaring om tegen elkaar aan te botsen en proberen toch te scoren.

Hello Pim,nnThanks for the great party last wednesday. The children really enjoyed it.nnWe'll be back soon,
Door Ann,
He Pim,nnWilde je laten weten dat het een groot succes was. Top geregeld en super vriendelijke jongen die ons begeleidde.
Door Eric,
Goedemiddag UP,nnNog bedankt voor de fijne dag gisteren. Jochem heeft de tijd van zijn leven gehad. Bedankt.
Door Suzan Verbeek,

Verschillende mogelijkheden


Naast de voetbal wedstrijdjes worden er verschillende spelletjes met de bubbel voetballen gedaan zoals "King of the hill" en "Schiet de bal er in". Wij hebben een eigen horeca gelegenheid waar jullie heerlijk kunnen zitten voor een kopje koffie of thee. Limonade en een zakje chips is bij te boeken. Het enige dat wij niet hebben is taart. Dit mogen jullie dus zelf meenemen en bij ons op eten. Altijd leuk om van te voren de kadootjes uit te pakken met een stukje taart. Combineer het Room Escape kinderfeestje met een van onze vele andere activiteiten zoals lasergamen, boogschieten, escape room, archery tag of onze VR Experience. Heb je vragen of wil je een kinderfeestje boeken neem dan gerust contact met ons op 020-4635850 of via het formulier.


Contact gegevens


Bubbel Voetbal Amsterdam
Tom Schreursweg 8
1067MC Amsterdam

Contact opnemen