Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Boogspanning - Boogschieten in teamspelBoogspanning - The Archery Battle!


Met het Archery Battle pakket van Boogspanning kun je waar en wanneer je maar wilt Archery Tag spelen! Uren lang spelplezier. Lekker achter elkaar rondrennen buiten of binnen en alle spellen uitproberen. Buitenspelen wordt weer leuk met deze stoere activiteit. Maar binnen in een gymzaal of schuur is ook super leuk! Onze pijlen hebben een soft-tip waardoor het geen pijn doet als je op je lichaam geraakt wordt. Als gezichtsbescherming gebruiken we maskers van hoge kwaliteit.

Het partijtje van onze 11-jarige zoon was een groot succes, mede door het boogschieten. De jongens vonden het fantastisch om buiten in het bos in twee teams tegen elkaar te strijden. Verder zeer goede service.
Door Anoniem,
Wat een fijn bedrijf. Alles is tot in de puntjes verzorgd en gaat het niet zoals het moet dan worden kosten noch moeite gespaard om alles weer gladjes te laten verlopen. Wij hebben een top dag gehad!!!
Door Anoniem,
We hebben de bogen en de pijlen meegenomen toen we met groep 8 op kamp gingen. Tijdens de sportactiviteiten was het boogschieten een van de onderdelen. De kinderen vonden het super om mee te maken.
Door Anoniem,

Een unieke en uitdagend teamspel met veel actie!


Zelf begeleiden op eigen locatie In het Archery Battle pakket van Boogspanning zitten natuurlijk speciale Archery Battle handbogen maar een masker en 3 pijlen per persoon. Natuurlijk voorzien wij je ook van spelregels, maar misschien vind je het nog leuker om de regels aan te passen op groep. Vanaf 8 jaar voor elke leeftijd veel plezier. Je huurt het Archery Battle pakket van Boogspanning en wij zorgen dat hij een dag voor de speeldatum bezorgd wordt door PostNl en een dag na het spelen stuur je het weer naar ons terug. Gegarandeerd op tijd bij jou bezorgd! Met begeleiding Archery Battle kun je ook volledig door Boogspanning laten verzorgen. Wij regelen al het materiaal, de obstakels waar de deelnemers zich achter kunnen verschuilen en indien gewenst zelfs een locatie bij jou in de buurt. Reserveren Kijk snel op onze website om online te reserveren of bel.

Contact gegevens


Boogspanning the archery battle
Feytsmastrjitte 5
9172 NR Ferwert

Contact opnemen