Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Boerderij feestje

Vier jouw kinderfeestje op de boerderijKinderfeestje vieren op de boerderij voor ieder budget


Dol op boerderijen en dieren?
Maak er een onvergetelijk feestje van en vier jouw verjaardag op boerderij de Straat-Hof er is superveel te beleven en ondernemen ! 
Wij hebben leuke arrangementen nieuwsgierig? kijk op www.straat-hof.nl of download onze gratis straat-hof app in de app of playstore. 
 

Op avontuur bij de dieren op de boerderij van boer Aad & boerin Petra


Een kinderfeestje vieren op boerderij de Straat-Hof wordt een beleving die kinderen niet snel zullen vergeten. Voor elk wat wils passend bij ieder budget van een eenvoudig basisfeestje vanaf 5,- euro p.p. tot een compleet all inclusive arrangement met overnachting in pipowagens.
Op de boerderij hebben we diverse in en outdoor speeltoestellen o.a. slingeren aan slingertouw in het stro, trampoline springen, klimtoestellen, diverse glijbanen, Maisdoolhof (zomer) en je kunt er dieren knuffelen, pony borstelen en manen vlechten. Polderwandelingen maken, een heus boerendiploma halen , vrolijke koeien schilderen, boerderij dieren knutselen, overnachten in pipowagens op de boerderij, kampvuurverhalen en marshmallows roosteren, pannenkoeken, frietjes, ijsjes, taartjes eten niets is te dol, geniet en eet je buikje vol.
 


Contact gegevens


kampeerboerderij de Straat-Hof
Willem van der Veldenweg57
2452BB Leimuiden

Contact opnemen