Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Red de dierentuin - een sportief kinderfeestje

Red alle dieren en breng ze terug naar de dierentuin!Jouw red de dierentuin kinderfeestje


Ha dierenfan! Een gymzaal bij jou in de buurt is omgetoverd tot dierentuin. De Sportivun dierenverzorger is alleen niet zo slim geweest, want hij heeft de apenkooi open laten staan… Alle apen zijn ontsnapt en hebben zich verspreid over de dierenverblijven van onder andere de krokodillen, leeuwen en giftige slangen! De Sportivun dierenverzorger kan de hulp van jou en je vriendjes dus goed gebruiken. Lukt het jullie om uit de klauwen van alle gevaarlijke dieren te blijven en de apen te redden?


Hoe ziet jouw red de dierentuin kinderfeestje er uit?


Red de Dierentuin is een apenkooi kinderfeestje zoals je nog nooit hebt meegemaakt! Lijkt jou dit een tof feestje? Maak dan een keuze uit een van de onderstaande pakketten.
 
Pakket A
Een uur lang staan jij, je vriendjes en vriendinnetjes aan de zijde van onze sportieve dierenverzorger. Een pauze is niet inbegrepen bij dit pakket; het draait puur om het sportplezier in de dierentuin. Pakket A is ideaal als je bijvoorbeeld van plan bent thuis te lunchen of te dineren.
 
Pakket B
Binnen dit pakket zetten we de gymzaal anderhalf uur lang op z’n kop! Tussendoor zorgen wij voor een Sportivun-bidon met limonade (de bidon mag je na afloop houden) en een zakje chips voor iedere deelnemer. Lekker!
 
Pakket C
In het meest uitgebreide pakket leidt de Sportivun dierenverzorger jullie liefst twee uur lang door de dierentuin. Een pauze is inbegrepen, waarbij iedere deelnemer een bidon met limonade (de bidon mag je na afloop houden) en zakje chips krijgt.


Contact gegevens


Red de dierentuin
Een gymzaal bij u in de buurt in en/of rondom de volgende plaatsen: Bussum, Laren, Leusden, Huizen, Doorn, Nijkerk, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Soest, De Bilt, Houten, Maarssen, Veenendaal, Amersfoort, Barneveld, Woudenberg, Zeist, Eindhoven, St. Michielsgestel, St. Oedenrode, Beek en Donk, Mariahout, Nuenen, Mierlo, Geldrop, Best, Nederwetten.
Meer informatie of jouw kinderfeestje boeken? Bel dan met 035 – 30 30 035 of vul het contactformulier in! Momenteel is dit kinderfeestje niet te boeken in verband met de Corona maatregelen waardoor de gymzalen niet verhuurbaar zijn.

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze Facebook pagina
Bezoek onze Linked-In pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Red de dierentuin