Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Balletfeestjes

De leukste kinderfeestjes voor alle ballerina's en balletdansersWat is er nou leuker dan een balletfeest?


Iedereen kent het bekende verhaal van de Notenkraker en Alice in wonderland, maar wist je dat er ook hele mooie balletten zijn gebaseerd op deze verhalen? Twee prachtige balletten vol wonderen en magie. Van dit kinderfeest maken we een geweldig balletfeest in één van deze thema’s. Het notenkraker balletfeest is voor kinderen van de leeftijden 4 t/m 12. Alice in wonderland is voor kinderen van 8 t/m 12. 
 
Kom gezellig een masker knutselen in het thema van de notenkraker, of op high tea bij de gekke hoedenmaker. Daarna mogen de kinderen een balletkostuum uitkiezen, waarin ze mogen dansen. Er is keuze uit verschillende prachtige balletkostuums, zoals tutu’s of prachtige lange balletjurken. In deze kostuums krijgen de kinderen leuke dansen aangeleerd die gebaseerd zijn op de balletten en natuurlijk maken we het ook gezellig met dansspelletjes en een ware disco. Als laatste krijgen de kinderen een leuke goodiebag mee naar huis.

Waan je in de wereld van de notenkraker of Alice in wonderland en tover jezelf om tot ware ballerina.


Magie en muizendingen

Het Notenkraker kinderfeest, voor kinderen van de leeftijd 4 t/m 12 jaar, wanen we ons in een echt ballet. We gaan op reis naar het land van de notenkraker en toveren onzelf om tot notenkraker, muizenkoning(in) of de suikertaartfee. 

De kinderen maken eerst kennis met het verhaal van het bekende ballet en mogen daarna een eigen masker versieren. Ze kunnen daarbij kiezen uit verschillende personages uit het ballet. 

Daarna mogen de kinderen een kostuum uitkiezen, waarin ze mogen dansen. Er is keuze uit tutu's, lange balletjurken en natuurlijk soldatenpakken en koningskleren. 

In deze kostuums mogen de kinderen dan gaan dansen. Ze krijgen leuke dansen aangeleerd die gebaseerd zijn op het ballet de notenkraker en natuurlijk maken we het ook gezellig met dansspelletjes en een ware disco. 

Uitraard is er ook tussendoor tijd voor drinken en wat lekkers!

Als laatste mogen de kinderen de maskers die ze hebben gemaakt mee naar huis nemen, samen met een leuke goodiebag.

 

De Gekke hoedenmaker High-Tea balletparty

Iedereen kent het bekende verhaal van Alice in wonderland, maar wist je dat er ook een heel mooi ballet is, gebaseerd op dit knotsgekke verhaal? Het is een prachtig ballet vol wonderen, magie en natuurlijk gekke gebeurtenissen. 

In dit kinderfeest, speciaal voor kinderen van de leeftijd 8 t/m 12 jaar, beleven we een geweldig balletfeest. We gaan op reis naar Engeland en genieten van een speciale Gekke hoedemaker high-tea. 

Daarna mogen de kinderen een kostuum uitkiezen, waarin ze mogen dansen. Er is keuze uit verschillende prachtige balletkostuums. 

In deze kostuums mogen de kinderen gaan dansen. Ze krijgen leuke dansen aangeleerd die gebaseerd zijn op het ballet Alice in wonderland en natuurlijk maken we het ook gezellig met dansspelletjes en een ware disco. 

Als laatste krijgen de kinderen een leuke goodiebag mee naar huis. Contact gegevens


Balletdansstudioloes
Stijn Streuvelslaan 50a
5751xz Deurne

Klik voor email
Klik voor telefoon nummer

Bezoek onze website
Bezoek onze facebook pagina
Bezoek onze instagram pagina

Contact opnemenMeer weten?

Bekijk dan snel alle mogelijkheden op de website van Balletdansstudioloes