Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Prijzen aanvragen

Archery Tag AmsterdamArchery Tag kinderfeestje


Wil je een keer eens anders voor het kinderfeestje van je zoon of dochter. Kijk dan een naar deze super coole activiteit Archery Tag. Archery Tag wordt gespeeld in twee teams die tegen elkaar spelen. Alle kinderen krijgen een masker op en een boog.

Rene,nnLeuk dat we bij jullie terecht konden, de kinderen hebben erg genoten.nnNogmaals bedankt.
Door Klaas,
Hallo,nnIk wil nogmaals zeggen dat de kids het heel tof hebben gehad bij jullie zondag. En bedank Martin ook nog van ons, hij deed het super.
Door Petra,
He Pim,nnBedankt voor het leuke kinderfeestje en fijn dat we zelf taart mee mochten nemen. Job heeft een heel erg leuke dag gehad.
Door Suzanne,

Verschillende mogelijkheden


De teams spelen elk vanuit hun eigen kant van het speelveld. De spelregels lijken veel op die van trefbal. Alleen schieten de kinderen elkaar nu af. Natuurlijk niet met een echte punt op de pijl maar een rubberen kop. Als kinderen geraakt worden voelen ze dit wel maar het is niet zoals bij paintball dat het echt heel hard aan komt. Wij hebben een eigen horeca gelegenheid waar jullie heerlijk kunnen zitten voor een kopje koffie of thee. Limonade en een zakje chips is bij te boeken. Het enige dat wij niet hebben is taart. Dit mogen jullie dus zelf meenemen en bij ons op eten. Altijd leuk om van te voren de kadootjes uit te pakken met een stukje taart. Combineer het Room Escape kinderfeestje met een van onze vele andere activiteiten zoals lasergamen, boogschieten, bubbel voetbal, escape room of onze VR Experience. Heb je vragen of wil je een kinderfeestje boeken neem dan gerust contact met ons op 020-4635850 of via het formulier.


Contact gegevens


Archery Tag Amsterdam
Tom Schreursweg 8
1067MC Amsterdam

Contact opnemen