Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

ArcheryAttack is de nieuwste variant van Paintball.ArcheryAttack


ArcheryAttack of ArcheryTag is een super spannende handboog activiteit vol actie en teambuilding. Spannender dan paintball en dat zonder blauwe plekken! Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale LARP-pijlen (pijlen met een zachte rubber punt) ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. ArcheryTag is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Omdat de pijlen een zachte rubber 'punt' hebben is het geheel veilig maar zeker niet minder spannend! Wie daag jij uit??

Wat een briljant kinderfeestje was dit! Het geheel wordt verzorgd door de heren van ArcheryAttack.nl en het contact was snel en prettig. Wij doen dit volgend jaar weer met mijn zoon van 11.
Door Anoniem ,
Een kinderfeestje op eigen locatie is wat we wilden en dat is super snel geregeld via deze organisatie! Wij speelden in onze eigen tuin, bij huis. Het spel is super intensief en grappig om te zien. De kinderen vonden het hun 'vetste' feestje ooit ;)! Dank jullie wel.
Door Anoniem ,
Wij hoefden niet eens in de auto te stappen maar het spel werd bij ons om de hoek verzorgd. Helemaal perfect! Naast ArcheryAttack speelden wij ook BubbelBal en Apenkooi. Wat een super gaaf feest was dit! volgend jaar willen we ook DartVoetbal proberen ;).
Door Anoniem ,


Contact gegevens


Archery-attack
Zegendijk 16F
7136LS Zieuwent

Contact opnemen